تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
با حضور سران سه قوه صورت گرفت

موافقت مجمع تشخیص با پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

مجمع تشخیص مصلحت نظام با پرداخت کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولت و مطالبات بازنشستگان فرهنگی موافقت کرد.

کد خبر: ۱۷۹۴۴۷
۱۹:۵۶ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

موافقت مجمع تشخیص با پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

دیدارنیوز: اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه بررسی موارد اصراری اختلاف بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در بودجه ۱۴۰۴ با پرداخت کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولت و پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۰ موافقت کردند.

در جلسه فوق العاده امروز چهارشنبه دهم بهمن ۱۴۰۳ این نهاد با حضور صادق آملی لاریجانی و سران سه قوه و اکثریت اعضاء، موارد اصراری مجلس در «لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور و سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف» بررسی و پایان یافت.

در این جلسه در خصوص جزء ۲-۱ بند (الف) تبصره (۳) در موضوع سهم ارزی نیرو‌های مسلح از صادرات یا مصرف نفت و معیانات گازی در پالایشگاه‌های داخلی بابت تقویت بنیه دفاعی، پس از ارائه نظر کمیسیون اقتصادی مجمع و استماع نظر عضو حقوقدان شورای نگهبان، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس کمیسیون تلفیق مجلس، اعضای مجمع به تبادل نظر پرداختند.

اعضای مجمع در خصوص ایراد اول شورای نگهبان، (عدم درج در سقف بودجه) مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی را پذیرفتند و در موضوع ایراد دوم (مغایرت حواله نفتی با اساسنامه صندوق توسعه ملی) مصلحت مورد نظر مجلس پذیرفته نشد و تبدیل آن به «بدهی» به تصویب رسید.

در خصوص جزء ۲-۲ بند (الف) تبصره (۳) در موضوع سهم شرکت ملی نفت ایران و نیز سهم شرکت دولتی ذی‌ربط وزارت نفت در امور گاز و اختصاص سهمی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی و نگهداری دانش آموزان تحت پوشش پس از استماع نظر شورای نگهبان، مجلس و دولت، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی را پذیرفتند.

بنا به این گزارش، در خصوص جزء (۳) بند (الف) تبصره (۳) در موضوع سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت خام، میعانات گازی، خالص صادرات گاز و صادرات فرآورده‌های نفتی، پس از استماع نظر شورای نگهبان و توضیحات مجلس و دولت، اعضای مجمع به طرح نقطه نظرات خود پرداختند و مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی به تصویب نرسید و پیشنهاد کمیسیون اقتصادی مجمع برای مستثنی شدن «فرآورده‌های نفتی» از این بند مصوب شد و عبارت «به عنوان بدهی دولت به صندوق توسعه ملی» اصلاح گردید.

همچنین در خصوص بند الحاقی (۳) تبصره (۵) در موضوع متناسب سازی حقوق بازنشستگان دولت و پرداخت مطالبات بازنشستگان فرهنگی ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ تا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۰، پس از استماع نظر شورای نگهبان، مجلس و دولت، اعضای مجمع به مصلحت مورد نظر مجلس رای دادند.

بدین ترتیب در بودجه سال آینده، مبلغ ۹۵۰ هزار میلیارد ریال به منظور تامین اعتبارات مربوط به پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولت و پرداخت مطالبات بازنشستگان فرهنگی ۳۱/۶/۱۴۰۰ تا ۳۰/۱۱/۱۴۰۰ ناشی از اجرای قانون نظام رتبه‌بندی معلمان، تامین و تخصیص می‌یابد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان