تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در حاشیه جلسه دولت مطرح شد

پیشنهاد زاکانی به جای انتقال پایتخت؛ تجمیع مراکز دولتی در جنوب تهران

علیرضا زاکانی، شهردار تهران می‌گوید که از نظر او، امکانات انتقال پایتخت وجود ندارد و گزینه بهتر تجمیع مراکز دولتی و خدمات دهنده در جنوب تهران است.

کد خبر: ۱۷۹۴۲۰
۱۲:۳۸ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

پیشنهاد زاکانی به جای انتقال پایتخت؛ تجمیع مراکز دولتی در جنوب تهران

دیدارنیوز: شهردار تهران، تاکید کرد: موضوع انتقال پایتخت چندین سال است که مطرح بوده، اما از نگاه بنده امکانات آن وجود نداشته، بلکه گزینه بهتر تجمیع مراکز دولتی و خدمات دهنده در جنوب تهران است.

علیرضا زاکانی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: انتقال پایتخت ۱۰‌ها سال است که دنبال می‌شود، ولی به نظر من امکانات آن وجود ندارد. ثانیا ملحق‌های بعدی که باید از طریق آن این کار انجام شود و صرفه و صلاح کل کشور در نظر گرفته شود، اکنون محل تامل است. من معتقد هستم بهترین کاری که می‌توان انجام داد این است که مجموعه مراکز دولتی و خدمت دهنده در یک نقطه‌ای در اطراف تهران مانند جنوب تهران تجمیع شوند یا جای دیگر. امکانی فراهم شود که از پراکندگی جلوگیری شود.

وی در ادامه اظهار کرد: این امکان را فراهم کنیم که یک ارتباط و ربط منطقی بین اجزای دولت برقرار شده و خدمات هم ارائه کرد. پیشنهاد من جنوب تهران است که هم حرم امام (ره) وجود دارد و هم فرودگاه به این مکان نزدیک است.

شهردار تهران در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص ساخت مسکن، بیان کرد: شهرداری راه حل برون رفت مشکل مسکن کشور را که یک مسیر کاملا دقیق است را تمرکز بر بافت فرسوده و پلاک‌های ناپایدار می‌داند؛ که در کل کشور ۱۷۰ هزار هکتار است. اگر در کل شهر‌های کشور مشوق‌های خوب به عموم مردم داده شود، امکانی فراهم می‌شود تا مردم ساخت وساز را شروع کرده و پرونده بی مسکنی بسته خواهد شد. چرخه تولید کشور نیز راه خواهد افتاد و عملا منابع دولتی کم‌تر درگیر این کار خواهد شد. نقدینگی جامعه به این سمت هدایت شده و می‌تواند مشکل جامعه را حل کند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر