تیتر امروز

ورود ممنوع مذاکره با تهران پیش روی ترامپ/ افزایش پرشتاب نرخ ارز، سکه و طلا/ رئیس‌جمهور آمریکا پای معامله غزه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ورود ممنوع مذاکره با تهران پیش روی ترامپ/ افزایش پرشتاب نرخ ارز، سکه و طلا/ رئیس‌جمهور آمریکا پای معامله غزه

این هفتاد و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی مطرح شد:

هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی

در ویژه برنامه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی درباره" انقلاب ۵۷، چه می‌خواستیم؛ چه شد" گفتگو کردیم.
حسین قناعتی از خارج کردن تومور از مغز جنین در رحم مادر می‌گوید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "مهمان من" با یک پزشک متخصص

حسین قناعتی از خارج کردن تومور از مغز جنین در رحم مادر می‌گوید

"مهمان من" در یکی دیگر از برنامه خود به سراغ حسین قناعتی، بنیان گذار رادیولوژی تهاجمی در ایران و نخستین پیشگام جراحی مغز جنین در رحم مادر رفته است تا با او درباره ویژگی‌های این جراحی نوین گفتگو...
به دلیل میزان بالای ماده شیمیایی «کلرات» موجود در نوشیدنی‌ها

کوکاکولا از بازارهای اروپا جمع می‌شود

نماینده شرکت کوکاکولا مستقر در بلژیک تائید کرد که میزان ماده شیمیایی «کلرات» موجود در نوشیدنی‌های کوکاکولا، اسپرایت، فانتا، فیوز تی، مید، نولا، رویال بلیس و تروپیکو در بلژیک، هلند، بریتانیا، آلمان، فرانسه و لوکزامبورگ به شکل قابل توجهی بالاتر از حد مجاز بوده و تمام این نوشیدنی‌ها در این کشور‌ها از تمام بازار‌ها جمع می‌شوند.

کد خبر: ۱۷۹۳۷۲
۱۴:۰۸ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۳

کوکاکولا از بازارهای اروپا جمع می‌شود

دیدارنیوز: نماینده شرکت کوکاکولای اروپا در بلژیک از جمع‌آوری تمامی نوشیدنی‌های این شرکت در چند کشور اروپایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، نماینده کوکاکولا مستقر در بلژیک با اعلام این خبر تائید کرد میزان ماده شیمیایی «کلرات» موجود در نوشیدنی‌های کوکاکولا، اسپرایت، فانتا، فیوز تی، مید، نولا، رویال بلیس و تروپیکو در بلژیک، هلند، بریتانیا، آلمان، فرانسه و لوکزامبورگ به شکل قابل توجهی بالاتر از حد مجاز بوده است.

نماینده شرکت کوکاکولا اعلام کرد تمام این نوشیدنی‌ها در این کشور‌ها از تمام بازار‌ها جمع می‌شوند.

به نقل از العربیه، استفاده از کلرات، در اتحادیه اروپا مجاز نیست؛ و تنها می‌توان آن را در آب آشامیدنی و به‌عنوان محصول جانبی ضدعفونی کننده‌های کلر مورد استفاده در تصفیه آب و فرآوری مواد غذایی یافت. مصرف مقادیر بالای کلرات می‌تواند جذب ید در بدن را مختل کرده و به سلامتی آسیب جدی وارد کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی