تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
پربازدیدترین صفحات اینستاگرام رهبران دنیا؛

مقام سوم صفحه اینستاگرام رهبر انقلاب در بین رهبران دنیا در سال ۲۰۱۸ +عکس

صفحه اینستاگرام حضرت آیت‌اللّه خامنه‌ای از نظر تعداد لایک، کامنت و ارتباط با مخاطبان در بین صفحه‌های رهبران دنیا در سال ۲۰۱۸ جایگاه سوم را بدست آورد.

کد خبر: ۱۷۹۳۰
۱۰:۱۶ - ۱۵ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوزـ صفحه اینستاگرام منتسب به حضرت آیت‌اللّه خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با بیش از ۱۲۷ میلیون لایک، کامنت و ارتباط با مخاطب به عنوان سومین صفحه رسمی این نرم‌افزار بین رهبران دنیا در سال ۲۰۱۸ انتخاب شد.

 

صفحه اینستاگرام رهبر انقلاب با ۲/۳ میلیون دنبال‌کننده فعال است و در طول روز هزاران نفر از مردم ایران و همچنین مردم سراسر دنیا از این صفحه بازدید می‌کنند. در این صفحه معمولاً بخش‌هایی از بیانات ایشان در قالب تصویرنوشته‌ها، ویدئوها، نماهنگ‌هایی با موضوعات مختلف و تصاویر قدیمی مناسبتی از ایشان منتشر می‌شود.

 

رهبر انقلاب همواره با بیانات روشنگرانه خود حیله و دسیسه‌های دشمنان را آشکار می‌سازند، همچون پدری مهربان نه‌تنها برای مردم و مسئولان ایران اسلامی بلکه برای تمامی مسلمانان جهان توصیه‌هایی کلیدی را بیان می‌کنند و ارتباطی صمیمانه‌ با مخاطبان خود برقرار می‌کنند. اینگونه رفتار‌ها که کمتر در میان رهبران دنیا به ویژه رهبران کشور‌های غربی دیده می‌شود، سبب شد صفحه رسمی منتسب به ایشان در اینستاگرام به عنوان سومین صفحه برتر در این نرم‌افزار در بین رهبران جهان در سال ۲۰۱۸ انتخاب شود.

 

اینستاگرام منتسب به رهبر انقلاب سومین حساب کاربری برتر این برنامه شد +تصویر

 

 

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت