تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
هواشناسی پایتخت

هشدار نارنجی؛ کاهش دما و بارش برف و باران در تهران

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، بارش برف، باران، پدیده مه، وزش باد شدید موقتی، گاهی کولاک برف و کاهش دما از اوایل روز آینده دوشنبه (۸ بهمن‌ماه) آغاز می‌شود و تا صبح سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) ادامه خواهد داشت.

کد خبر: ۱۷۹۲۶۱
۱۶:۲۷ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳

هشدار نارنجی؛ کاهش دما و بارش برف و باران در تهران

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به بارش برف و باران و کاهش دما تا ۸ درجه سانتیگراد هشدار داد و ضمن تشریح وضعیت جوی، به افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد و صنعتی از سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) اشاره کرد.

اداره کل هواشناسی استان تهران با اعلام هشدار سطح نارنجی از فعالیت سامانه بارشی در تهران به‌ویژه مناطق شمالی و ارتفاعات خبر داد.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران بارش برف، باران، پدیده مه، وزش باد شدید موقتی، گاهی کولاک برف و کاهش دما از اوایل روز آینده دوشنبه (۸ بهمن‌ماه) آغاز می‌شود و تا صبح سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) ادامه خواهد داشت.

لغزندگی معابر و جاده‌ها به‌ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها مه و محدودیت دید، گاهی کولاک برف، وزش باد شدید به‌ویژه در مناطق غربی و جنوبی و ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال، انباشت برف در بعضی مناطق شمالی به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، احتمال رخداد صاعقه و در نقاط مستعد بارش تگرگ، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، کاهش محسوس دما به‌طور میانگین ۴ تا ۸ درجه سانتیگراد همچنین ماندگاری هوای سرد و یخبندان در سطح زمین، وزش سوزباد در مناطق کوهستانی به‌ویژه در ارتفاعات بالادست، خطر یخ‌زدگی تاسیسات و لوله‌های آبرسانی و رادیاتور خودرو‌ها افزایش مصرف حامل‌های انرژی از آثار این مخاطره است.

بر همین اساس احتیاط در سفر‌ها و همراه داشتن زنجیر چرخ به ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های آموزشی و بالگرد، پرهیز از کوهنوردی و صعود خطر ریزش بهمن و سرمازدگی، استفاده از شن و نمک در خیابان‌ها و جاده‌ها، مهیا بودن دستگاه‌های برف روب، آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی محافظت و استفاده از ضدیخ در رادیاتور خودرو‌ها و تاسیسات آبی پوشش لوله‌های آبرسانی فضای باز و مدیریت حامل‌های انرژی به‌ویژه گاز و برق توصیه اداره کل هواشناسی استان تهران است.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

آلودگی و کاهش کیفیت هوا در نواحی پرتردد و صنعتی

همچنین اداره کل هواشناسی استان تهران بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی وضعیت جوی استان تهران امروز (۷ بهمن‌ماه) تا صبح فردا دوشنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری، در نواحی پرتردد و صنعتی همراه با غبار محلی و کاهش کیفیت هوا را نیز پیش‌بینی کرده است.

از ظهر سه شنبه (۹ بهمن‌ماه) تا روز پنجشنبه (۱۱بهمن‌ماه) آسمان صاف تا قسمتی ابری و در نواحی پرتردد و صنعتی با افزایش تدریجی غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی شده است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۱۱- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۸ بهمن‌ماه) ابری و غبار صبحگاهی، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد