تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اینکه بابک زنجانی در داخل زندان است یا در خارج از زندان باید از سوی قوه قضاییه به صورت کامل بیان شود

بابک زنجانی چه‌کاره است که ایرلاین راه‌اندازی کند؟/ قوه قضاییه باید پاسخگو باشد

حمیدرضا گودرزی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در واکنش به ادعای عجیب بابک زنجانی، درخصوص راه اندازی ایرلاین یا بانک ارز دیجیتال گفت: زنجانی چه کاره است که بخواهد ایرلاین راه‌اندازی کند یا کشتی نفتی داشته باشد؟ سخنگوی قوه قضاییه باید به صورت شفاف به تمام این مسائل که در اذهان عمومی و در دل مردم ایجاد دلهره و ناراحتی می‌کند، پایان دهد.

کد خبر: ۱۷۹۲۳۲
۰۹:۴۷ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳

بابک زنجانی چه‌کاره است که ایرلاین راه‌اندازی کند؟/ قوه قضاییه باید پاسخگو باشد

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس با اشاره به پست‌های توییتری منتسب به بابک زنجانی گفت: اگر بابک زنجانی از حساب توییتری شخص خودش این مطالب را اعلام می‌کند، قوه قضاییه باید پاسخگو باشد. باید دادستانی به این موضوع ورود کند تا شائبه‌ای در این زمینه در ذهن مردم ایجاد نشود

حمیدرضا گودرزی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که چند روزی است که از حساب کاربری بابک زنجانی مطالبی مانند اینکه قرار است بانک ارز دیجیتال راه‌اندازی شود و یا یک خط هواپیمایی ایجاد شود و موضوعاتی این چنین مطرح می‌شود با توجه به اینکه قوه قضاییه اعلام می‌کند که زنجانی آزاد نشده سوالی که پیش می‌آید این است که چگونه امکان راه‌اندازی این اقدامات در زندان برای یک زندانی فراهم شده است، گفت: درباره مسائلی که مربوط به قوه قضاییه است، قوه قضاییه باید اطلاع رسانی کند. در این مورد هم اگر بابک زنجانی از حساب توییتری شخص خودش این مطالب را اعلام می‌کند، قوه قضاییه باید پاسخگو باشد.

بابک زنجانی چه‌کاره است که ایرلاین راه‌اندازی کند؟/ قوه قضاییه باید پاسخگو باشد

وی ادامه داد: باید دادستانی به این موضوع ورود کند تا شائبه‌ای در این زمینه در ذهن مردم ایجاد نشود. چراکه بالاخره یک سری موضوعات در خصوص بابک زنجانی وجود دارد که به نظر من در این زمینه باید به صورت شفاف سخنگوی قوه قضاییه اطلاع‌رسانی کند. معتقدم ورود ما نمایندگان به این موضوع جز اینکه در ذهن مردم ایجاد التهاب کند، نتیجه دیگری ندارد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنابراین قوه باید در این زمینه صحبت کرده و به صورت شفاف اعلام کند. من چنین موضوعاتی را ندیدم، اما اگر چنین مسائلی وجود دارد، سخنگوی قوه قضاییه باید به صورت شفاف به تمام این مسائل که در اذهان عمومی و در دل مردم ایجاد دلهره و ناراحتی می‌کند، پایان دهد.

گودرزی خاطرنشان کرد: اگر این موضوعات به صورت شفاف برای مردم بیان شود قطعا مردم بهتر می‌پذیرند تا اینکه بخواهیم در لفافه صحبت کنیم. به نظرم هر موردی را باید با شفافیت برای مردم اعلام کنیم تا ذهنیتی برای مردم ایجاد نشود. اینکه بابک زنجانی در داخل زندان است یا در خارج از زندان باید از سوی قوه قضاییه به صورت کامل بیان شود که به چه دلیل در داخل زندان است و یا به چه دلیل در خارج از زندان.

وی ادامه داد: این موارد باید از سخنگوی قوه قضاییه به صورت شفاف پرسیده شود. اصلا زنجانی چه کاره است که بخواهد ایرلاین راه‌اندازی کند یا کشتی نفتی داشته باشد؟ بنابراین در این زمینه پیشنهاد من این است که سخنگوی قوه قضاییه صحبت کنند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها