تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
اینکه بابک زنجانی در داخل زندان است یا در خارج از زندان باید از سوی قوه قضاییه به صورت کامل بیان شود

بابک زنجانی چه‌کاره است که ایرلاین راه‌اندازی کند؟/ قوه قضاییه باید پاسخگو باشد

حمیدرضا گودرزی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در واکنش به ادعای عجیب بابک زنجانی، درخصوص راه اندازی ایرلاین یا بانک ارز دیجیتال گفت: زنجانی چه کاره است که بخواهد ایرلاین راه‌اندازی کند یا کشتی نفتی داشته باشد؟ سخنگوی قوه قضاییه باید به صورت شفاف به تمام این مسائل که در اذهان عمومی و در دل مردم ایجاد دلهره و ناراحتی می‌کند، پایان دهد.

کد خبر: ۱۷۹۲۳۲
۰۹:۴۷ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳

بابک زنجانی چه‌کاره است که ایرلاین راه‌اندازی کند؟/ قوه قضاییه باید پاسخگو باشد

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس با اشاره به پست‌های توییتری منتسب به بابک زنجانی گفت: اگر بابک زنجانی از حساب توییتری شخص خودش این مطالب را اعلام می‌کند، قوه قضاییه باید پاسخگو باشد. باید دادستانی به این موضوع ورود کند تا شائبه‌ای در این زمینه در ذهن مردم ایجاد نشود

حمیدرضا گودرزی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که چند روزی است که از حساب کاربری بابک زنجانی مطالبی مانند اینکه قرار است بانک ارز دیجیتال راه‌اندازی شود و یا یک خط هواپیمایی ایجاد شود و موضوعاتی این چنین مطرح می‌شود با توجه به اینکه قوه قضاییه اعلام می‌کند که زنجانی آزاد نشده سوالی که پیش می‌آید این است که چگونه امکان راه‌اندازی این اقدامات در زندان برای یک زندانی فراهم شده است، گفت: درباره مسائلی که مربوط به قوه قضاییه است، قوه قضاییه باید اطلاع رسانی کند. در این مورد هم اگر بابک زنجانی از حساب توییتری شخص خودش این مطالب را اعلام می‌کند، قوه قضاییه باید پاسخگو باشد.

بابک زنجانی چه‌کاره است که ایرلاین راه‌اندازی کند؟/ قوه قضاییه باید پاسخگو باشد

وی ادامه داد: باید دادستانی به این موضوع ورود کند تا شائبه‌ای در این زمینه در ذهن مردم ایجاد نشود. چراکه بالاخره یک سری موضوعات در خصوص بابک زنجانی وجود دارد که به نظر من در این زمینه باید به صورت شفاف سخنگوی قوه قضاییه اطلاع‌رسانی کند. معتقدم ورود ما نمایندگان به این موضوع جز اینکه در ذهن مردم ایجاد التهاب کند، نتیجه دیگری ندارد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنابراین قوه باید در این زمینه صحبت کرده و به صورت شفاف اعلام کند. من چنین موضوعاتی را ندیدم، اما اگر چنین مسائلی وجود دارد، سخنگوی قوه قضاییه باید به صورت شفاف به تمام این مسائل که در اذهان عمومی و در دل مردم ایجاد دلهره و ناراحتی می‌کند، پایان دهد.

گودرزی خاطرنشان کرد: اگر این موضوعات به صورت شفاف برای مردم بیان شود قطعا مردم بهتر می‌پذیرند تا اینکه بخواهیم در لفافه صحبت کنیم. به نظرم هر موردی را باید با شفافیت برای مردم اعلام کنیم تا ذهنیتی برای مردم ایجاد نشود. اینکه بابک زنجانی در داخل زندان است یا در خارج از زندان باید از سوی قوه قضاییه به صورت کامل بیان شود که به چه دلیل در داخل زندان است و یا به چه دلیل در خارج از زندان.

وی ادامه داد: این موارد باید از سخنگوی قوه قضاییه به صورت شفاف پرسیده شود. اصلا زنجانی چه کاره است که بخواهد ایرلاین راه‌اندازی کند یا کشتی نفتی داشته باشد؟ بنابراین در این زمینه پیشنهاد من این است که سخنگوی قوه قضاییه صحبت کنند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير