تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
گران و گرانتر ..!

ردپای دلار در افزایش قیمت خودروها +جدول

گرانی در بازار خودروهای داخلی همچنان با سرعت ادامه دارد و تشنگان افزایش قیمت بهانه‌ای بهتر از بالا رفتن نرخ دلار ندارند. تارا اتوماتیک V۴ با ۳۲ میلیون تومان رشد در بازار به قیمت یک میلیارد و ۶۰ میلیون تومان رسیده و لاماری ایما با رشد ۴۰ میلیون تومانی به قیمت دو میلیارد و ۳۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

کد خبر: ۱۷۹۲۲۶
۰۸:۴۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳

ردپای دلار در افزایش قیمت خودروها +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۷ بهمن ۱۴۰۳ مشخص شد. با توجه به اعلام رشد قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران‌خودرو، قیمت تمامی مدل‌ها در بازار داخلی با افزایش همراه شد. به این ترتیب این روند صعودی به بازار خودرو‌های مونتاژی نیز سرایت کرده و بسیاری از محصولات مونتاژی با رشد قیمت مواجه شدند.

قیمت خودرو امروز در تمامی محصولات افزایش یافت. این افزایش‌ها از سویی ناشی از بالا رفتن قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو و از سوی دیگر افزایش نرخ دلار در بازار آزاد بوده است که این روند صعودی از یک میلیون تومان تا ۸۰ میلیون تومان در بین محصولات به چشم می‌خورد.

البته با وجود این جریان، قیمت تعدادی انگشت‌شماری از خودرو‌ها نیز کاهش یافته‌اند.

قیمت خودرو در بازار داخلی

سورن پلاس فول، یکی از محصولات داخلی که به‌تازگی قیمت کارخانه‌ای آن افزایش یافته است، امروز با رشد ۴۴ میلیون تومان در بازار به قیمت ۸۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴ از دیگر محصولاتی که قیمت کارخانه‌ای آن همسو با سایر محصولات این شرکت افزایش یافته است، اکنون با ۳۲ میلیون تومان رشد در بازار به قیمت یک میلیارد و ۶۰ میلیون تومان رسیده است.

پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما، یکی از محصولات محبوب ایران خودرو که تحت تأثیر افزایش نرخ کارخانه‌ای قرار گرفته است، اکنون با رشد ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، به قیمت ۸۷۳ میلیون تومان معامله می‌شود.

ساینا S از محصولات داخلی شرکت سایپا، امروز با رشد ۱۲ میلیون تومانی در کانال ۴۸۵ میلیون تومان جا خوش کرد.

شاهین GL سدان رده‌بالای تولید سایپا، به‌دنبال افزایش نرخ محصولات ایران خودرو، با رشد ۲۱ میلیون تومانی اکنون با قیمت ۷۸۲ میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

ردپای دلار در افزایش قیمت خودروها +جدول

قیمت خودرو‌های مونتاژی

فیدلیتی پرستیژ ۷ نفره از نوسانی‌ترین محصولات بهمن موتور، امروز با صعود ۸۰ میلیون تومان مرز دو میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان را رد کرده است.

لاماری ایما از محصولات محبوب مونتاژی، از ابتدای معاملات امروز با رشد ۴۰ میلیون تومانی به قیمت دو میلیارد و ۳۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

X۵۵ پرو، در دسته محصولات مدیران خودرو همسو با سایر محصولات این شرکت، با صعود ۴۵ میلیون تومان به قیمت یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان رسیده است.

اکستریم VX از محصولات مدرن مدیران خودرو، برخلاف سایر محصولات با کاهش ۸۰ میلیون تومانی به قیمت چهار میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان بازگشته است.

جک J۴ از محصولات اقتصادی کرمان موتور، اکنون با افزایش ۲۷ میلیون تومان به قیمت ۹۲۷ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود.

ردپای دلار در افزایش قیمت خودروها +جدول

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی