تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

جولان در جاده‌های مرگ؛ خوزستان با مدیریت اشتباه به کجا می‌رود؟

روند رو به رشد تلفات جانی و تعداد مصدومان در جاده‌های خوزستان در سه سال اخیر نگران کننده است.

کد خبر: ۱۷۹۲۰۱
۱۶:۳۶ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

جولان در جاده‌های مرگ؛ خوزستان با مدیریت جولانژاد به کجا می‌رود؟
دیدارنیوز: خوزستان، استانی که روزگاری به عنوان قلب تپنده توسعه کشور شناخته می‌شد، امروز در سایه مدیریتی قرار گرفته که نه تنها قادر به حفظ ایمنی جاده‌ها نیست، بلکه روز به روز بر تلفات و مصدومان جاده‌ای افزوده می‌شود.

محمد جولانژاد، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان، با آماری که به جای افتخار، غم و اندوه را در دل‌ها می‌نشاند، چطور می‌خواهد از پاسخگویی فرار کند؟

روند صعودی تلفات جانی و تعداد مصدومان ناشی از تصادفات و حوادث جاده‌ای در خوزستان ضمن افزایش نگرانی ها، موجب ناامیدی مردم در خصوص ناتوانی دولت در رفع نقاط حادثه خیز و افزایش ایمنی جاده‌ها می‌شود.

بر همین اساس تغییر مدیریت فعلی و انتصاب یک مدیر توانمند و قوی، و به دنبال آن تخصیص اعتبارات کلان برای تعریض جاده ها، افزایش ایمنی و کاهش حوادث یک ضرورت است.

جولان در جاده‌های مرگ؛ خوزستان با مدیریت جولانژاد به کجا می‌رود؟

آمار هولناک؛ یک فاجعه انسانی

در سال ۱۳۹۹، تعداد ۸۶۳ نفر و در سال ۱۴۰۰ تعداد ۸۹۴ نفر در جاده‌های خوزستان جان خود را از دست دادند که رشد ۳.۶ درصدی را در پی داشت.

در اردیبهشت ۱۴۰۱، با ورود جولانژاد به عنوان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان، این آمار به ۱۰۴۳ نفر جهش کرد و شاهد افزایش وحشتناک ۱۶.۷ درصدی بودیم.

در سال ۱۴۰۲، این روند همچنان ادامه یافت و به فوت ۱۱۳۲ نفر رسید که نسبت به سال گذشته، ۸.۵ درصد دیگر رشد کرد.

جاده‌های خوزستان؛ خطرساز و خطرناک/رشد ۱۹درصدی مصدومان ناشی از تصادفات جاده‌ای

در حالی که بیش از ۲۰ استان دیگر موفق به کاهش تلفات جاده‌ای در هشت ماهه نخست امسال شده‌اند، خوزستان تحت مدیریت جولانژاد از رتبه یازدهم به رتبه ششم در کشور از نظر افزایش تلفات صعود کرده است. این صعود نه تنها هیچ افتخاری ندارد، بلکه زنگ خطری برای مردم خوزستان و حتی مسافران سایر استان‌ها به حساب می‌آید.

در سال ۱۴۰۰، تعداد ۱۶ هزار و ۳۴۲ نفر و در سال ۱۴۰۱ (با آمدن جولانژاد) تعداد ۱۸ هزار و ۷۴۹ نفر در جاده‌های خوزستان مصدوم شده اند، که افزایش ۱۴.۷ درصدی را رقم زده است.

این آمار (مصدومان) در سال ۱۴۰۲ به ۲۰هزار و ۱۸۴ نفر رسید که نسبت به سال قبل از آن، ۷.۷ درصد و نسبت به سال ۱۴۰۰، بیش از ۱۹ درصد رشد کرده است.

اضافه بر موارد فوق، خوزستان در سال ۱۴۰۱ رتبه هجدهم در افزایش آمار مصدومان داشت، اما در سال ۱۴۰۲ این ارقام به رتبه یازدهم رسیدند. آیا این روند نگران‌کننده، چیزی جز ناکارآمدی مدیریت جولانژاد را نشان می‌دهد؟

جولان در جاده‌های مرگ؛ خوزستان با مدیریت جولانژاد به کجا می‌رود؟

زمان تغییر فرا رسیده است

رئیس‌جمهور دکتر پزشکیان به همراه وزیر راه و شهرسازی به خوزستان سفر کرد و همه چیز تمام شد، اما آیا این فرصت طلایی برای بررسی دقیق‌تر و درخواست تغییرات اساسی در مدیریت راهداری نبود؟ آیا زمان آن نرسیده که مدیرانی که تنها آمار منفی به جای می‌گذارند، جای خود را به کسانی بدهند که واقعاً به ایمنی جاده‌ها و جان مردم اهمیت می‌دهند؟

خوزستانی‌ها دیگر نمی‌توانند بیش از این شاهد از دست رفتن جان عزیزانشان باشند و وقت آن رسیده که مدیریتی شایسته جایگزین شود تا به جای آمار مرگ و مصدومیت، خبر‌های امیدبخش به گوش مردم برساند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير