تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
ایرانی‌ها یک بار برای همیشه روشن کنند که از داشتن سلاح هسته‌ای چشم پوشی می‌کنند

گوترش: ایران گام اول را برای بهبود روابط با آمریکا بردارد

درحالی که برخی تندروها در ایران برای عدم مذاکره با آمریکا و ادامه وضعیت افتضاح در کشور خودزنی می‌کنند، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد از ایران خواست گام اول را برای بهبود روابط با آمریکا بردارد.

کد خبر: ۱۷۹۱۰۲
۱۸:۳۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳

گوترش: ایران گام اول را برای بهبود روابط با آمریکا بردارد

دیدارنیوز: دبیر کل سازمان ملل متحد در سخنانی در مجمع جهانی اقتصاد در داووس خواستار برداشته شدن اولین گام در جهت بهبود روابط بین ایران و آمریکا از سوی تهران شد و گفت که ایران باید روشن سازد که هدفش تولید سلاح هسته‌ای نیست.

به نقل از رویترز، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد امروز (چهارشنبه) مدعی شد: ایران باید اولین گام را در جهت بهبود روابط با کشور‌های منطقه و ایالات متحده با روشن ساختن اینکه هدفش تولید سلاح هسته‌ای نیست، بردارد.

گوترش در مجمع جهانی اقتصاد در داووس گفت: «سوال اصلی در اینجا این است که ایران چه رابطه‌ای با آمریکا دارد. در اینجا باید بگویم که امید من این است که ایرانی‌ها یک بار برای همیشه روشن کنند که از داشتن سلاح هسته‌ای چشم پوشی می‌کنند و همزمان با سایر کشور‌های منطقه تعامل سازنده دارند.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که بیشترین بازرسی بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران انجام شده، ولی اسرائیل حتی عضو معاهده عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای (NPT) نیست.

دبیرکل سازمان ملل همزمان اشاره‌ای به فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه حرام بودن تسلیحات هسته‌ای و تاکید تمامی مقامات ایرانی مبنی بر مخالفت با آزمایش و تولید تسلیحات هسته‌ای نکرد.

گوترش در صحبت‌های خود برقراری آتش بس در نوار غزه را یادآور شد و نقش دیپلماسی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را موثر توصیف کرد.

دبیر کل سازمان ملل دو روز پیش در صحبت‌هایش در سازمان ملل درباره تنش‌های خاورمیانه و اظهارات مقامات اسرائیل درباره الحاق کرانه باختری هشدار داده بود. وی گفت که الحاق کامل یا بخش‌هایی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی توسط رژیم اسرائیل، «جدی‌ترین نقض قوانین بین‌المللی» خواهد بود.

گوترش در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره خاورمیانه، اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی درمورد چنین اقدامی را محکوم کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير