تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
با وعده عدم شرکت در کلاس‌های درس و انصراف از تحصیل در صورت عدم توجه به مطالبات دانشجویی؛

کارزار اعتراض به سیستم دانشگاه پیام نور به بیش از ۱۲ هزار امضا رسید

کارزار اعتراض به سیستم دانشگاه پیام نور به بیش از ۱۲ هزار امضا رسیده و مشارکت در این کارزار، همچنان ادامه دارد.

کد خبر: ۱۷۸۹۸۸
۱۷:۱۸ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳

کارزار اعتراض به سیستم دانشگاه پیام نور به بیش از ۱۲ هزار امضا رسید

دیدارنیوز-کارزار اعتراض به سیستم دانشگاه پیام نور به بیش از ۱۲ هزار امضا رسیده و مشارکت در این کارزار در «پلتفرم کارزار»، همچنان ادامه دارد.
در این کارزار که خطاب به محمدهادی امین ناجی، سرپرست دانشگاه پیام نور و از سوی دانشجویان این دانشگاه تنظیم شده، نویسندگان آن، تصریح کرده‌اند؛ «در صورت عدم توجه به مطالبات دانشجویان از سوی دانشگاه در کلاس‌ها و امتحانات عمومی شرکت نخواهیم کرد و اتمام تحصیل در دانشگاه دیگری را مد نظر قرار خواهیم داد.»

مشروح این کارزار به شرح زیر است.

سرپرست محترم دانشگاه پیام نور
با سلام.

احتراما به اطلاع می‌رساند که امضاکنندگان این کارزار چندین درخواست مهم از شما دارند:

۱. در دانشگاه پیام نور حضور در کلاس‌ها الزامی نیست، اما بسیاری از اساتید به دلیل عدم حضور دانشجویان در کلاس‌ها از دادن نمره میان‌ترم خودداری می‌کنند. بسیاری از دانشجویان در این دانشگاه شاغل هستند و با این وضعیت، اگر حضور در کلاس‌ها اجباری باشد، ضرورتی برای ادامه تحصیل در پیام نور وجود نخواهد داشت و می‌توانند تحصیلات خود را در دانشگاه‌های آزاد و دولتی ادامه دهند.
۲. نکته بعدی مرتبط با کلاس‌ها است. باید تمامی جوانب را مورد نظر قرار دهید و کلاس‌های مجازی و حضوری را ارائه دهید. در حال حاضر، در بسیاری از رشته‌ها تنها کلاس‌های حضوری در لیست انتخاب واحد وجود دارد و ممکن است دانشجویانی باشند که تمایل به تحصیل مجازی دارند.
۳. شهریه‌های دانشگاه پیام نور به مرور زمان به شهریه دانشگاه آزاد نزدیک شده است. اگر قرار باشد این میزان شهریه پرداخت کنیم، چرا باید در دانشگاه پیام نور تحصیل کنیم؟
۴. نحوه طرح سوالات در دانشگاه پیام نور به گونه‌ای است که حتی در کنکور نیز چنین سوالاتی وجود ندارد. لازم است در طرح سوالات بازنگری شود، زیرا سطح سوالات بسیار دشوار و غیرمطابق با سوالات گذشته است.
۵. امتحانات عمومی در این ترم به رغم اعتراض چندین هزار نفر، به صورت حضوری برگزار شد. دانشگاه پیام نور باید تمرکز اصلی خود را بر دروس تخصصی بگذارد و امتحانات عمومی ترم بعد به صورت مجازی برگزار شوند، زیرا دروس عمومی مزیت خاصی برای دانشجویان ندارند. در صورت برگزاری حضوری امتحانات عمومی، امضاکنندگان این نامه در آن‌ها شرکت نخواهند کرد.
در دانشگاهی که به نظرات دانشجویان اهمیتی داده نمی‌شود، تحصیل بی‌معنی خواهد بود. امضاکنندگان این کارزار خواستار رسیدگی جدی به این موارد هستند و دانشگاه پیام نور باید سیاست‌های خود را در این زمینه‌ها تغییر دهد. در غیر این صورت، در کلاس‌ها و امتحانات عمومی شرکت نخواهیم کرد و اتمام تحصیل در دانشگاه دیگری را مد نظر قرار خواهیم داد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر