تیتر امروز

روایت دیدارنیوز از نشست مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه «داریوش شایگان»/ نعمت الله فاضلی: داریوش شایگان، سوژه لیبرال صلح‌طلب ایرانی است
گردهمایی به همت «انجمن علمی مطالعات صلح ایران»؛

روایت دیدارنیوز از نشست مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه «داریوش شایگان»/ نعمت الله فاضلی: داریوش شایگان، سوژه لیبرال صلح‌طلب ایرانی است

نشست «مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه داریوش شایگان» به همت «انجمن علمی مطالعات صلح ایران» در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.
ماجرای واگذاری ایران‌خودرو به بخش خصوصی/ چین در پی تلافی تعرفه‌های ترامپ/ درآمد مالیاتی ۳۰ همتی دولت از خودرو‌
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ماجرای واگذاری ایران‌خودرو به بخش خصوصی/ چین در پی تلافی تعرفه‌های ترامپ/ درآمد مالیاتی ۳۰ همتی دولت از خودرو‌

این چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
نامه را پاره کردم
افاضات اضافه

نامه را پاره کردم

عوام الملک این هفته به دلیل حادثه تلخ و مرگبار برای اتوبوس دانش‌آموزان دختر در کرمان، حرفی با خواص ندارد و نامه‌اش به مسعود را پاره کرده است.

بیانیه جامعه روحانیت مبارز درپی ترور دو قاضی

در پی شهادت رازینی و مقیسه، دو قاضی دیوان عالی کشور، جامعه روحانیت مبارز در بیانیه‌ای تاکید کرد که این دو شهید عمری سرشار از خدمت و مبارزه با دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران را سپری کردند.

کد خبر: ۱۷۸۹۱۳
۱۲:۵۷ - ۳۰ دی ۱۴۰۳

بیانیه جامعه روحانیت مبارز درپی ترور دو قاضی

دیدارنیوز: در پی شهادت حجج اسلام رازینی و مقیسه جامعه روحانیت مبارز در بیانیه‌ای تاکید کرد که این دو شهید عمری سرشار از خدمت و مبارزه با دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران را سپری کردند.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

شهادت سرداران عدالت وامنیت، روحانیان صادق وخدوم، قضات انقلابی وقاطع شهیدان آیه الله علی رازینی وحجه الاسلام والمسلمین محمد مقیسه مبارک باد. این دو شهید عمری سرشار از خدمت و مبارزه با دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران را سپری کردند. طوبی لهما وحسن مآب.

جامعه روحانیت مبارز شهادت این دو روحانی فداکار و پیرو شهیدان والا مقام بهشتی و قدوسی اعلی الله مقامهما را به حضرت بقیه الله الاعظم، مقام معظم رهبری، روحانیت بزرگوار و ملت افتخار آفرین ایران و خانواده و همکاران و دوستان این عزیزان صمیمانه تسلیت می‌گوید.

ازخداوند منان عزت، سربلندی و سلامت مردم شریف، رهبری مکرم و خادمان صادق را خواستار و سربلندی نظام اسلامی و طول عمر، عافیت و صبوری برای خانواده و همه بستگان و دوستاران این شهیدان را مسئلت می‌کنیم. انه، ولی التوفیق.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی