تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
در روز رسمی آتش بس در غزه اعلام شد

رسانه اسرائیلی: توافق آتش‌بس «نقص» دارد/ تعویق در آتش‌بس!

در حالی که از امروز (یکشنبه) باید توافق آتش‌بس در غزه اجرا شود، اما ارتش اسرائیل مدعی شد که اجرای توافق آتش‌بس را تا زمان دریافت لیست اسامی گروگان‌ها از حماس به تعویق انداخته است.

کد خبر: ۱۷۸۸۹۸
۱۱:۰۹ - ۳۰ دی ۱۴۰۳

رسانه اسرائیلی: توافق آتش‌بس «نقص» دارد/ تعویق در آتش‌بس!

دیدارنیوز: همزمان با فرا رسیدن موعد اجرای توافق آتش‌بس در نوار غزه، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به وجود نقص‌هایی در توافقنامه امضا شده به نفع مقاومت فلسطین اذعان کرد.

به نقل از ایسنا، پس از فرا رسیدن موعد اجرای آتش‌بس در نوار غزه، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: توافق آتش‌بس حاوی نقص‌ها و خلل‌هایی است که تداوم کنترل نوار غزه را برای حماس آسان‌تر می‌کند.

این سازمان اعلام کرد: شرکت امنیتی خصوصی که جایگزین ارتش اسرائیل در محور «نتزاریم» خواهد شد، نمی‌تواند افراد را تفتیش کند و فقط خودرو‌ها را بازرسی می‌کند.

این سازمان در ادامه آورده است: در چنین شرایطی اگر «محمد السنوار» (برادر شهید یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس) تلاش کند خود را به شمال نوار غزه برساند، می‌تواند این کار را انجام دهد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین گزارش داد: در نتیجه توافق امضا شده، نیرو‌های مجروح حماس می‌توانند نوار غزه را ترک کنند تا تحت درمان پزشکی در خارج از فلسطین قرار بگیرند و آن‌ها به عنوان افراد خارج شده از نوار غزه در نظر گرفته می‌شوند، نه افراد تبعید شده.

براساس توافق صورت گرفته می‌بایست امروز ساعت هشت و ۳۰ دقیقه (به‌وقت محلی) صبح روز یکشنبه ۱۹ ژانویه (۳۰ دی) پس از ۴۷۱ روز جنگ خونین در نوار غزه، مرحله نخست آتش‌بس جدید میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در نوار غزه اجرایی می‌شد، اما گویا اسرائیلی‌ها به آن متعهد نبودند. ارتش رژیم صهیونیستی از ادامه جنگ صحبت کرده و اجرای آن را به تعویق انداخته و حملاتی را به شمال این باریکه انجام داده است.

آتش‌بس جدید میان رژیم صهیونیستی و حماس، که تحت نظارت مصر، قطر و آمریکا به توافق رسیده، قرار است به مدت شش هفته در مرحله نخست اجرایی شود و در صورت پایبندی تمامی طرف‌ها به تعهدات خود وارد مرحله دوم و سوم شود. این توافق در ابتدا به گونه‌ای طراحی شده که اسرای هر ۲ طرف آزاد شوند.

مرحله اول این توافق ۶۰ روز است و جزئیات مراحل بعدی در مذاکرات طرف‌ها تعیین خواهد شد.

تعویق در آتش‌بس!

به نقل از شبکه العربیه، ارتش اسرائیل اجرای توافق آتش‌بس در غزه را تا زمان دریافت لیست اسامی گروگان‌ها از حماس به تعویق انداخت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر