تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/ فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/ یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات، زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
تلاش می‌کنیم تا جای ممکن فقر و محرومیت و تبعیض را در سراسر کشور به خصوص در این استان از بین ببریم

پزشکیان: همسایگی با افغانستان و پاکستان فرصتی برای توسعه سیستان و بلوچستان است

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در گفتگو با شبکه تلویزیونی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همسایگی با افغانستان و پاکستان و بندر اقیانوسی فرصت‌های ویژه سیستان و بلوچستان برای توسعه است.

کد خبر: ۱۷۸۴۷۳
۰۸:۴۸ - ۲۲ دی ۱۴۰۳

پزشکیان: همسایگی با افغانستان و پاکستان فرصتی برای توسعه سیستان و بلوچستان است

دیدارنیوز: رئیس جمهور به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان برای پیشرفت اشاره کرد و گفت: اگر دست به دست هم دهیم و از نخبگان و تولیدکنندگان و توانمندی‌های خودمان استفاده کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. همسایگی با افغانستان و پاکستان برای این استان یک فرصت طلایی است و راهی که از این استان به اقیانوس وجود دارد نیز یک فرصت ویژه است که باید به نحو احسن از آن استفاده کنیم.

مسعود پزشکیان در پایان بخش دوم سفر استانی به سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار شبکه تلویزیونی استان، به علت سفر دوم خود به این استان پرداخت و گفت: بار اول که اینجا آمدیم قرار بود چند روز بمانیم، اما به علل مختلف نشد، ولی لازم بود بیشتر بمانیم و مشکلات را از نزدیک ببینیم و راه‌های حل مشکلات را در گفتگو با کارشناسان و وزرا و مدیران بررسی کنیم و به نتیجه برسیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه «تلاش می‌کنیم تا جای ممکن فقر و محرومیت و تبعیض را در سراسر کشور به خصوص در این استان از بین ببریم» خاطرنشان کرد: یکی از نقاط کشور که نیاز به توجه بیشتر دارد همین استان سیستان و بلوچستان است. مدیران و وزرا و مسئولین ما باهم هم قسم شده‌ایم که تا جای ممکن این فاصله‌ای که در رابطه با شاخص‌های توسعه بین این استان و سایر نقاط کشور به وجود آمده است، از بین ببریم و به جایی برسانیم که شایسته مردم عزیز این استان است.

پزشکیان به ظرفیت‌های این استان برای پیشرفت پرداخت و اظهار داشت: اگر دست به دست هم دهیم و از نخبگان و تولیدکنندگان و توانمندی‌های خودمان استفاده کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. همسایگی با افغانستان و پاکستان برای این استان یک فرصت طلایی است و راهی که از این استان به اقیانوس وجود دارد یک فرصت ویژه است که باید به نحو احسن از آن استفاده کنیم.

رئیس جمهور درباره برنامه‌های دولت چهاردهم برای چابهار خاطرنشان کرد: بر اساس چشم‌اندازی که رهبری ترسیم فرمودند به دنبال چابهاری هستیم که از نظر توسعه یافتگی و امکانات از آن طرف دریا کم نداشته باشد و این منطقه باید با نگاه کارشناسی و طراحی علمی توسعه یابد؛ ما به دنبال این هستیم که این مطالعات انجام شود و توسعه را رقم بزند.

پزشکیان درباره حق‌آبه هیرمند تصریح کرد: درباره حق‌آبه هیرمند قرار شد استاندار و تیمی از وزارت نیرو در این رابطه با کشور همسایه و برادر وارد مذاکره شوند. با استانداری و وزارت نیرو پیگیر هستیم که مشکلات را حل کنیم.

رئیس جمهور در پایان درباره حضور خود در این استان در جوانی گفت: سیستان و بلوچستان به خصوص زابل جایی است که من در آن مدیریت آموختم و ذهنیت و برنامه‌ای که ۵۰ سال پیش برای من در این نقطه به وجود آمد، همه خاطره است و با خاطره خوشی در این جا زندگی کردیم و امیدوارم با کار‌هایی که در این استان انجام می‌دهیم و مشکلات را برطرف می‌کنیم خاطرات شیرینی بیشتری را برای این مردم ایجاد کنیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
0
0
فکاهی و طنز جالبی بود
محمدحسن کاظمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
0
0
از شهر جهانی یزد. ۲۲ دی ۱۴۰۳. درود بر آقای پزشکیان. آقای پزشکیان را درک می کنم که چرا این قدر به مردم سیستان و بلوچستان اهمیت می دهند. من خودم سال ها با آنها بوده ام و می دانم چه لذتی دارد در میان آنها بودن. باتشکر.
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور