تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
مهروز هم استعفا کرد تا فکر نکنند می‌خواهد سرمربی شود

نظر ساعی درباره حاشیه‌های تکواندوی زنان

هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو درباره اتفاقات و حواشی اخیر در تیم ملی تکواندوی زنان گفت: معمولا چنین اتفاقاتی در ورزش رخ می‌دهند. مداح حدود دو هفته است رفته. خانم ساعی قبل‌تر می‌خواست نباشد و با اصرار کمیته فنی قبول کرد کار کند. او استعفا داد تا شائبه ایجاد نشود، چون مداح رفته او سرمربی می‌شود. هفته آینده جلسه کمیته فنی برگزار می‌شود.

کد خبر: ۱۷۸۳۳۶
۱۹:۴۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۳

نظر ساعی درباره حاشیه‌های تکواندوی زنان

دیدارنیوز: رییس فدراسیون تکواندو گفت: مینو مداح خودش تیم را رها کرد و مهروز ساعی هم استعفا کرد تا فکر نکنند می‌خواهد سرمربی شود.

نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در محل فدراسیون تکواندو برگزار شد.

هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو درباره اتفاقاتی که در تیم ملی بانوان رخ داده است، گفت: معمولا چنین اتفاقاتی در ورزش رخ می‌دهند. مداح حدود دو هفته است رفته. خانم ساعی قبل‌تر می‌خواست نباشد و با اصرار کمیته فنی قبول کرد کار کند. او استعفا داد تا شائبه ایجاد نشود، چون مداح رفته او سرمربی می‌شود. هفته آینده جلسه کمیته فنی برگزار می‌شود.

او در پاسخ به این پرسش که همکاری با مینو مداح پایان رسید، گفت: او رها کرد و رفت و وقتی کسی خودش تیم را رها میکند و می‌رود ما هم اصرار نداریم دوباره بیاید. البته باز هم به تصمیم کمیته فنی احترام می‌گذاریم. من یک رای در کمیته فنی دارم. هر تصمیمی گرفته شود انجام می‌دهیم.

ساعی در پاسخ به این پرسش که استعفای مهروز ساعی پذیرفته شد، تاکید کرد: فعلا ایشان کمک می‌کند و خودشان اصرار دارند نباشند. چون برای مسابقات فجیره آماده می‌شویم و نمی‌خواهیم تیم مربی نداشته باشد.

او درباره اینکه گفته می‌شود هوای خواهرش را دارد و می‌خواهد او همه‌کاره شود، تاکید کرد: خدا را شکر تا لحظه آخر مداح و ساعی با هم مشکلی نداشتند و ارتباط خوبی داشتند. حتی یک بار بحث سرمربی شد، قبول نکرد و خودم هم صلاح ندانستم سرمربی باشد. هر جا زورم به کسی نرسیده سر مهروز ساعی را بریدیم. برای المپیک لحظه آخر برای حفظ تیم نام او را خط زدم و با اصرار دوستان در کمیته و خانم کاظمی‌پور دوباره آمد، ولی با شرایط بد آمد و نه کارت داشت و نه می‌توانست به دهکده برود. لطف خدا و کمک کمیته ملی المپیک در لحظه آخر توانست به عنوان مربی باشد.

ساعی درباره مسائل مطرح در نشست هیات اجرایی بیان کرد: خانم فرهادی‌زاد گفت بودجه‌ای برای تیم دختران در نظر گرفتند. از اعضای هیات اجرایی و ریاست کمیته ملی المپیک تشکر می‌کنم و به آقای تابع هم تبریک می‌گویم. آقای مناف هاشمی هم زحمت زیادی کشید. جلسه خوبی بود و برگزاری این جلسات باعث ارتباط نزدیک بین فدراسیون‌ها و کمیته ملی المپیک می‌شود. راحت‌تر حرف می‌زنیم و کمیته ملی المپیک از نیاز‌ها مطلع می‌شود. آقای خسروی‌وفا هم جلسات را خیلی خشک برگزار نمی‌کند. کمیته ملی المپیک برای المپیک پاریس دست ما را خالی نگذاشت. آقای دنیامالی هم ما را حمایت کرد و امیدوارم حمایت‌ها باعث شوند پاسخگوی وزارت ورزش و کمیته ورزش باشیم. هیچ موقع از این دو نهاد پول نخواستم و با منابعی که داشتیم کار را پیش بردیم. به آرامشی رسیدیم که می‌توانیم کارمان را پیش ببریم من همیشه به وزارت ورزش و کمیته گفته‌ام همین که حمایتمان کنند کافی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر