تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد

آقایان اجازه کنسرت سالم را نمی‌دهند؛ می‌پرسیم چرا جوانان به سراغ «هوی متال» می‌روند!

خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آقایان اجازه اجرای کنسرت صحیح و سالم را با شرایطی که سند موسیقی اجازه داده و شورای عالی انقلاب فرهنگی هم مصوب کرده است، نمی‌دهند؛ بعد می‌پرسیم چرا جوانان ما به سراغ موسیقی‌های «رپ» یا «هوی متال» می‌روند.

کد خبر: ۱۷۸۲۰۸
۱۸:۴۹ - ۱۶ دی ۱۴۰۳

آقایان اجازه کنسرت سالم را نمی‌دهند؛ می‌پرسیم چرا جوانان به سراغ «هوی متال» می‌روند!

دیدارنیوز: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آقایان اجازه اجرای کنسرت صحیح و سالم را با شرایطی که سند موسیقی اجازه داده و شورای عالی انقلاب فرهنگی هم مصوب کرده است، نمی‌دهند؛ بعد می‌پرسیم چرا جوانان ما به سراغ موسیقی‌های «رپ» یا «هوی متال» می‌روند.

«هِوی متال» (heavy metal) ژانری از موسیقی راک است که در سال‌های پایانی دههٔ ۱۹۶۰ و اوایل دههٔ ۱۹۷۰ تا حد زیادی در بریتانیا و آمریکا بوجود آمد. گروه‌های هوی متال صدای خشن و حجیمی را آفریدند که مشخصهٔ آن گیتار‌های تحریف شده، تکنوازی طولانی، ضرب‌آهنگ‌های قوی و بلندی صوت است. «رَپ» (Rap) نیز نوعی ژانر موسیقی است که در دهه۷۰ میلادی توسط سیاهپوستان آمریکا و آمریکایی‌های لاتین در محله‌های حاشیه‌نشین و اغلب فقیرنشین «برانکس» (واقع در نیویورک) که غالباً به «گتو» معروف هستند، پدید آمد.

خسروپناه دزفولی روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان افزود: بیش از ۹۵ درصد از جوانان و نوجوانان ما به موسیقی گرایش دارند، اما ما آنقدر نسبت به موسیقی سنتی و فاخر خود بی‌مهری کرده‌ایم که جوانان به سراغ موسیقی‌های نازل رفته‌اند، چه کسی مقصر این تغییر رویه است؟

وی اضافه کرد: نوجوان و جوان امروز به موسیقی علاقه‌مند است و باید با ابزار موسیقی در راستای معرفی شخصیت‌های تاثیرگذار و میراث کهن گذشتگان بپردازیم.

آقایان اجازه کنسرت سالم را نمی‌دهند؛ می‌پرسیم چرا جوانان به سراغ «هوی متال» می‌روند!

خسروپناه تاکید کرد: دلیل تغییرات ناخوشایند در عرصه فرهنگ کشور، برخورد‌های سلیقه‌ای است، اما این عرصه جای اینگونه برخورد‌ها نیست بلکه جای علم و دانش است و پشت آن هم حکمت وجود دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین تاکید کرد: مساله ما باید معرفی و تبیین هویت ایرانی- اسلامی برای نسل جوان باشد، اما بعضی مواقع شاهدیم که برخی صاحبان تریبون علیه «ایرانیت» حرف می‌زنند و این خوب نیست، زیرا هویت ما ایرانی اسلامی است و این موضوع باید بدرستی تبیین شود.

وی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی باید بصورت قرارگاه اداره شود، افزود: مادامی که باور به کار قرارگاهی و مشارکتی نداشته باشیم، موفق نخواهیم بود چرا که کار قرارگاهی با فکر و تدبیر و اندیشه پیش می‌رود.

خسروپناه اظهار داشت: گفته می‌شود شورای فرهنگ عمومی بدلیل نداشتن بودجه، ضمانت اجرایی ندارد، اما این دیدگاه درست نیست.

وی تصریح کرد: معنی ضمانت اجرایی، داشتن بودجه نیست بلکه بودجه بخشی از کار قرارگاهی و تدبیر و برنامه‌ریزی بخش دیگر آن است.

وی گفت: اولویت کار فرهنگی در حوزه‌هایی همچون شورای زنان، شورای قرآن و بسیاری از عرصه‌های دیگر باید به سطح مدارس ببریم و در این زمینه سرمایه‌گذاری صورت بگیرد و هر دستگاهی هم در حیطه کاری خود بر‌ای آن برنامه‌ریزی کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: برخی دستگاه‌ها کارآمدند، اما اثربخش نیستند، بنابراین آن‌ها باید از طرح‌های موفق کشوری اجرا شده و همچنین حلقه‌های میانی و فعالان مردمی استفاده کنند.

خسرپناه همچنین با اشاره به جایگاه فرازمند اصفهان در زمینه‌های مختلف فرهنگی گفت: جامعیت علمی، فلسفی و هنری، وجود رهبران مکاتب عرفانی، فلسفی، فقهی و حدیثی و ابرمردان دوران دفاع مقدس در دوران معاصر، همه جزو ظرفیت‌های این استان در عرصه فرهنگ محسوب می‌شود.

وی افزود: اصفهان ظرفیت عظیمی از متفکران، فعالان میدانی، استادان دانشگاه و میراث ارزشمندی از نیاکان را دارد که در کشورمان بی‌نظیر است.

خسروپناه خاطرنشان کرد: جوانان اصفهانی هنوز نمی‌دانند که چه میراث کهنی دارند؛ درواقع به آن‌ها از این سرمایه عظیم هنوز چیزی گفته نشده است.

وی افزود: باید در مدارس اقداماتی برای معرفی شخصیت‌ها البته با سبک و سلیقه نوجوان و جوان اجرا شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اصفهان با ظرفیت‌های عظیمی که از گذشته دارد باید با روش قرارگاهی، نقص‌ها و چالش‌های عرصه فرهنگ را حل کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد