تیتر امروز

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
جنگ اوکراین ادامه دارد

حمله ناگهانی اوکراین به روس‌ها در کورسک

نیرو‌های اوکراین دست به یک حمله جدید در منطقه کورسک در خاک روسیه زده‌اند. وزارت دفاع روسیه مدعی شد که این حملات به صورت ناگهانی صورت گرفته، اما آن‌ها توانسته‌اند از پیشروی نیرو‌های اوکراینی جلوگیری کنند.

کد خبر: ۱۷۸۲۰۴
۱۷:۵۱ - ۱۶ دی ۱۴۰۳

حمله ناگهانی اوکراین به روس‌ها در کورسک

دیدارنیوز: نیرو‌های ارتش اوکراین دست به یک حمله جدید در منطقه کورسک در خاک روسیه زده‌اند. این خبر که از سوی ارتش روسیه نیز تایید شده است پیشتر از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین منتشر شده بود.

به نقل از دویچه‌وله، آندری یرماک، سرپرست دفتر ریاست جمهوری اوکراین در کانال تلگرام نوشته است: «خبر خوش از منطق کورسک، روس‌ها آن چیزی را متحمل می‌شوند که لایق آن هستند.»

خبرگزاری تاس به نقل از وزارت دفاع روسیه نوشته است که "این حملات به صورت ناگهانی صورت گرفته، اما آن‌ها توانسته‌اند از پیشروی نیرو‌های اوکراینی جلوگیری کنند".

خبر پیشروی اوکراین در منطقه کورسک در حالی منتشر می‌شود که در ماه‌های گذشته خبر‌ها حاکی از تصرف مناطق اوکراینی توسط نیرو‌های روسیه بود.

آندری کوالنکو، یکی از مسئولان شورای دفاع و امنیت اوکراین اعلام کرده که این حملات در چندین جبهه به‌طور همزمان آغاز شده و نیرو‌های روسیه را غافلگیر کرده است.

هزاران سرباز کره شمالی نیز که در جنگ روسیه علیه اوکراین شرکت دارند به‌طور عمده در همین منطقه کورسک مستقر هستند. در روز‌های گذشته ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که نیرو‌های کره شمالی در منطقه کورسک متحمل تلفات سنگینی شده‌اند.

تلفات سنگین در کورسک؛ زلنسکی: روس‌ها کل یک گردان را از دست دادند

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، از تلفات سنگین یگان‌های روسی در تلاش برای بازپس‌گیری منطقه کورسک خبر داده است.

زلنسکی در پیام ویدئویی عصر روز شنبه ۴ ژانویه (۱۵ دی) خود گفت: «در نبرد امروز و دیروز تنها در مجاورت روستای ماخنوکا در منطقه کورسک، ارتش روسیه یک گردان پیاده نظام متشکل از سربازان کره شمالی و چتربازان روسی را از دست داد. بر اساس اطلاعات رسمی، یک گردان از نیرو‌های مسلح روسیه تا ۵۰۰ نفر نیرو دارد.»

در هفته‌های اخیر بار‌ها ویدئو‌هایی از تلاش‌های واحد‌های روسی برای یورش به منطقه کورسک منتشر شده است. این واحده‌ها گاهی توسط سربازان کره شمالی تقویت می‌شوند.

در این ویدیو‌ها خودرو‌های زرهی منهدم‌شده روسیه و سربازان کشته شده قابل تشخیص و مشاهده هستند.

کارشناسان نظامی تلاش‌های عجولانه برای حمله را اینگونه توضیح می‌دهند که "مسکو می‌خواهد تا حد امکان پیش از مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری منتخب ایالات متحده، برای داشتن موقعیتی خوب در مذاکرات احتمالی، تلاش کند".

اوکراین تابستان گذشته بخشی از منطقه کورسک روسیه را اشغال کرد. اطلاعات اوکراین در مورد تلفات روسیه به طور مستقل قابل تأیید نیست.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان