تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
قیمت خودرو امروز روند مشخص و یکسانی ندارد

بازار خودرو؛ آخرین قیمت پژو پارس، دنا و لاماری +جدول

در بازار خودرو، پژو پارس ۹۸۰ میلیون تومان ارزش دارد و برای خرید لاماری ایما از محصولات پرطرفدار مونتاژی، باید یک میلیارد و ۹۶۸ میلیون تومان هزینه کرد.

کد خبر: ۱۷۸۱۵۲
۰۸:۴۴ - ۱۶ دی ۱۴۰۳

بازار خودرو؛ آخرین قیمت کوییک، دنا و لاماری +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۱۶ دی ۱۴۰۳ نسبت به روز گذشته با شدت بیشتری به نوسان خود ادامه داد. طوری که هر دو بازار داخلی و مونتاژی افت‌و‌خیز‌هایی را تجربه کرده‌اند. در این میان، یکی از محصولات مونتاژی بازار ۶۵ میلیون تومان ارزان شده است.

قیمت خودرو امروز روند مشخص و یکسانی ندارد. تغییر ایجادشده در قیمت محصولات داخلی بیشتر از مونتاژی‌های بازار است. اما پیکاپ فوتون (اتوماتیک) از دسته محصولات مونتاژی ایران خودرو از ابتدای معاملات امروز با افت ۶۵ میلیون تومانی با دو میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت خودرو‌های داخلی

دنا پلاس بورسی از ارزان‌ترین نسخه این خودرو در بازار داخلی، امروز نسبت به روز گذشته سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شده و به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است.

تارا اتوماتیک V۴ از خودرو‌های که به بالای یک میلیارد تومان در بازار معامله می‌شود هم‌اکنون با رشد چهار میلیون تومان با قیمت یک میلیارد و ۵۶ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

ساینا GX دوگانه سوز، یک نسخه از خودروی ساینا است که به موتور دوگانه سوز (بنزین و CNG) تجهیز شده است. این خودرو در حال حاضر با صعود ۱۱ میلیون تومانی به قیمت ۵۷۰ میلیون تومان توسط شرکت سایپا تولید می‌شود.

شاهین اتوماتیک پلاس از خودرو‌های رده بالای شرکت سایپا، امروز با رشد چهار میلیون تومانی در کانال یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

بازار خودرو؛ آخرین قیمت کوییک، دنا و لاماری +جدول

قیمت خودرو‌های مونتاژی

X۳۳ کراس (اتوماتیک) یکی از خودرو‌های محبوب مدیران خودرو است که با طراحی مدرن و امکانات متنوع به بازار عرضه شده است. این خودرو امروز ۱۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و با نرخ یک میلیارد و ۱۵۵ میلیون تومان به مشتری تحویل داده می‌شود.

جک EJ۷ یک خودرو چینی که توسط شرکت کرمان موتور به بازار عرضه می‌شود هم اکنون ۲۰ میلیون تومان ریزش داشته و به قیمت یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسیده است.

کی‌ام‌سی A۵ از محصولات مونتاژی کرمان موتور، از ابتدای روند معاملات روز جاری ۴۲ میلیون تومان گران شده و در محدوده یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان قرار گرفت.

لاماری ایما در دسته محصولات پرطرفدار مونتاژی، نسبت به روز گذشته پنج میلیون تومان افزایش داشته و به قیمت یک میلیارد و ۹۶۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بازار خودرو؛ آخرین قیمت کوییک، دنا و لاماری +جدول

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد