تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
پژمانفر می‌گوید مسکن بزرگترین مشکل معیشتی مردم است

خانه‌دار شدن دیگر هدف نیست، رویاست!

نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس با اشاره به اینکه تامین مسکن مهم‌ترین مشکل معیشتی مردم است، گفت: جمهوری اسلامی آب، برق و امنیت را تامین کرده است، اما هنوز مسکن بزرگترین درد ملت است. خانه‌دار شدن دیگر هدف نیست، رویاست.

کد خبر: ۱۷۷۹۹۹
۱۱:۵۶ - ۱۲ دی ۱۴۰۳

خانه‌دار شدن دیگر هدف نیست، رویاست!

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: امروز تامین مسکن مساوی با حل مشکلات معیشت، افزایش سرمایه اجتماعی و افزایش جمعیت است.

نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس، در نطق خود با اشاره به بیانات امام (ره) درباره الزام تامین خانه برای همه محرومان و واجب بودن چاره اندیشی در این زمینه توسط دولت اسلامی افزود: امام اصلی‌ترین مشکل تأمین مسکن را زمین می‌داند. امروز علی رغم اینکه جمهوری اسلامی آب، برق و امنیت را تامین کرده است، اما هنوز مسکن بزرگترین درد ملت است. خانه‌دار شدن دیگر هدف نیست، رویاست.

وی با طرح این پرسش که «نمایندگان آیا کسی در این جلسه هست که شک داشته باشد مشکل مسکن، زمین است؟» عنوان کرد: امروز تامین مسکن مساوی است با حل مشکلات معیشت، افزایش سرمایه اجتماعی و افزایش جمعیت. برای جمع‌بندی مطالب خود باید به صراحت عرض کنم که مسکن بزرگترین مشکل معیشتی مردم است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که مجلس و دولت در مواجه با گرانی‌ها باید برخورد‌های نظارتی خود را داشته باشد، مدعی کنار گذاشتن کارشناسان و مدیران متخصص در شرکت‌های دولتی شد.

وی گفت: پس از گذشت هفت ماه همچنان مردم نمی‌دانند برنامه دولت برای افزایش رفاه عمومی چیست؟ برنامه دولت برای تولید مسکن چیست؟ برنامه دولت برای جهش تولید چیست؟ برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری چیست؟

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی