تیتر امروز

جواد امام: برخی در دولت با اجرای منویات گذشته از رای مردم انتقام می‌گیرند!/ «وفاق» با نظارت استصوابی، گزینش‌های خودی و غیرخودی و نگاه امنیتی شکل نمی‌گیرد/ با افراد، برخورد‌های امنیتی و قضائی می‌شود به اتهام اصلاح‌طلبی!
گفتگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با سخنگوی جبهه اصلاحات ایران

جواد امام: برخی در دولت با اجرای منویات گذشته از رای مردم انتقام می‌گیرند!/ «وفاق» با نظارت استصوابی، گزینش‌های خودی و غیرخودی و نگاه امنیتی شکل نمی‌گیرد/ با افراد، برخورد‌های امنیتی و قضائی می‌شود به اتهام اصلاح‌طلبی!

«ایرانشهر» در هفتمین برنامه از سلسله گفتگو‌های خود با جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات و دبیرکل مجمع ایثارگران به صحبت نشسته و عمده مسائل و چالش‌های روز کشور را به مورد ارزیابی قرار داده است.
ستون پنجم دشمن در لایه‌های مدیریتی نفوذ کرده/ دولت سیزدهم، ریشه ناترازی‌هاست
گفت‌وگو در برنامه دیدار اقتصادی با آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران

ستون پنجم دشمن در لایه‌های مدیریتی نفوذ کرده/ دولت سیزدهم، ریشه ناترازی‌هاست

آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران، در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" دیدارنیوز، با اشاره به نفوذ برخی افراد به عنوان مدیر در لایه‌های میانی مدیریتی کشور گفت: قانون‌های بسیار خوب و مترقی...
امیدوارم شاهد برقراری صلح و آرامش در جهان باشیم

پیام تبریک رئیس‌جمهور به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی(ع) و آغاز سال نو میلادی

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان در پیامی به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی(ع) و آغاز سال نو میلادی، اظهار امیدواری کرد که در آستانه سال نو میلادی و به برکت این میلاد بزرگ، شاهد ریشه‌کن شدن ظلم، خشونت، جنگ و نسل‌کشی و برقراری صلح و آرامش در جهان باشیم.

کد خبر: ۱۷۷۹۰۲
۱۹:۱۷ - ۱۰ دی ۱۴۰۳

پیام تبریک رئیس‌جمهور به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی(ع) و آغاز سال نو میلادی

دیدارنیوز: رئیس جمهور در پیام‌هایی به سران کشور‌هایی که تولد حضرت مسیح (ع) و سال نو میلادی را جشن می‌گیرند، فرارسیدن میلاد فرخنده حضرت عیسی بن مریم «علیه السلام» و فرارسیدن سال ۲۰۲۵ را به ایشان و مردم کشورهایشان تبریک گفت.

مسعود پزشکیان در پیامی با تبریک میلاد حضرت مسیح (ع) و سال نو میلادی به سران و مردم کشور‌هایی که این مناسبت‌ها را جشن می‌گیرند، با بیان اینکه حضرت عیسی مسیح (ع)، پیامبر نور و رحمت، میلادش، گرامی‌داشت صلح و اخلاق در جوامع بشری و آموزه‌هایش، همانند همه پیامبران الهی راه حل برطرف کردن بی‌عدالتی‌ها است، اظهار امیدواری کرد که در آستانه سال نو میلادی و به برکت این میلاد بزرگ، شاهد ریشه‌کن شدن ظلم، خشونت، جنگ و نسل‌کشی و برقراری صلح و آرامش در جهان باشیم.

رئیس جمهور همچنین در پیام جداگانه‌ای فرارسیدن سال ۲۰۲۵ را به سران و مردم کشور‌هایی که صرفا آغاز سال نو میلادی را جشن می‌گیرند، تبریک گفت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی