تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وزارت ارشاد پس از چند روز از بازداشت این خبرنگار پاسخ داد

دلیل بازداشت «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی چیست؟

پس از گذشت چند روز از بازداشت چچیلیا سالا، خبرنگار ایتالیایی در ایران که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشته، وزارت ارشاد گفته این خبرنگار به اتهام نقض قوانین جمهوری اسلامی بازداشت شده است.

کد خبر: ۱۷۷۸۹۰
۱۶:۵۷ - ۱۰ دی ۱۴۰۳

دلیل بازداشت «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی چیست؟

دیدارنیوز: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از چند روز در اطلاعیه‌ای علت بازداشت یک خبرنگار زن ایتالیایی در ایران را توضیح داد.

اداره کل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با خبر بازداشت چچیلیا سالا ـ خبرنگار ایتالیایی ـ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همواره استقبال از سفر و فعالیت قانونمند خبرنگاران رسانه‌های مختلف بین‌المللی و افزایش تعداد رسانه‌های خارجی در کشور و حفظ حقوق قانونی آنان بوده است و در دولت چهاردهم نیز این سیاست با جدیت دنبال می‌شود.»

در ادامه این اطلاعیه همچنین آمده است: «خانم چچیلیا سالا، شهروند ایتالیایی در تاریخ ۲۳ آذرماه ۱۴۰۳ با روادید خبرنگاری به ایران سفر کرده و در تاریخ ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳ به اتهام نقض قوانین جمهوری اسلامی ایران بازداشت شده است.

مطلب مرتبط:

ماجرای بازداشت روزنامه‌نگار زن ایتالیایی در تهران چیست؟

اکنون پرونده وی در مرحله تحقیقات است. بازداشت وی با رعایت مقررات مربوطه صورت گرفته و سفارت ایتالیا در تهران در جریان قرار گرفته است. برای نامبرده در این مدت امکان دسترسی کنسولی فراهم شده و خانم سالا به صورت تلفنی با خانواده خود هم در تماس بوده است.»

در پایان آمده است: «در صورت صلاحدید نظام قضایی، جزئیات بیشتر، متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
هیراد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
3
8
نقض قوانین! یه دختر خارجی که ممکنه برای چند روز به ایران بیاد ازکجا باید همه قوانین ایران را بداند حالا شما میگید نقض قانونوگی تمام دنیا این اقدام را گروگان گیری میپندارند و این مساله صورت خوشی برای ما ایرانیها ندارد و کسی دیگه جرات سفر به این را پیدا نمیکن
نام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
آنگونه که در رسانه ها بیان شده در حال تولید ویدپوهایی با موضوع حوادث ۱۴۰۱ و جامعه ایران در دو سال گذشته بوده.اگر این گفته صحت داشته باشد طبعا همه کشورها بر روی چنین محتوایی که علیه خودشون داره تولید میشه حساس هستند و واکنش نشان می دهند.البته بعضی هم در این گفته تشکیک کرده اند و گفته اند که این بازداشت اقدام متقابل نسبت به بازداشت محمد عابدیتی نجف آبادی در فرودگا میلان ایتالیا است.
سهیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۶
1
2
واااای چقدر نازه آزادش کنید تروخدا بخدا برای وجهه کشورمون خوب نیست انوقت کسی جرات نمیکنه بیاد ایران میگن ایرانیها یه مشت وحشی متحجر هستند که بویی از انسانیت نبرده اند
سپهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
نظر بنده هم همینه و بن سلمان از نظر شما خوشگل تر از آقای خامنه ای نیست پیشنهاد می ده رهبر بعدی ایران بن سلمان باشه و کابینشون هم نتانیاهو که خوش پوش تره انتخاب کنه نظر شما چی سهیلا خانم ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
0
2
علتشادقیق بیان کنیدتابفهمن براچی بوده اخه نقض قانون راکسی نمیپسنده چون اطلاع نداشته اگه جاسوسی یاامنیتی بوده بیان کنید
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر