تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
احمد فاطمی می‌گوید عده‌ای در داخل از طریق فروش فیلترشکن، کاسبی می‌کنند

نماینده مجلس: با فیلترینگ هرگز به اهداف‌مان نرسیدیم

احمد فاطمی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با فیلترینگ هرگز به نتایج و اهدافی که می‌خواستیم نرسیدیم و فروش فیلترشکن هم معلول فیلترینگ است و مردم به بسیاری از فیلترشکن‌ها به صورت رایگان دسترسی و اکثر فیلترشکن‌های فعال در داخل کشور منشأ خارجی دارد.

کد خبر: ۱۷۷۸۵۸
۰۹:۰۴ - ۱۰ دی ۱۴۰۳

نماینده مجلس: با فیلترینگ هرگز به اهداف‌مان نرسیدیم

دیدارنیوز: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید بر اینکه باید به جای جرم انگاری فروش فیلترشکن به علل و دلایل این موضوع بپردازیم، گفت: ما به هیچ وجه موافق رها شدن و لجام گسیختگی فضای مجازی نیستیم و معتقد به ساماندهی و قانونمند شدن آن هستیم و مجلس هم در همین راستا حرکت می‌کند و باید خلاء‌های قانونی را رفع کرد و در تعامل سازنده با قوه قضائیه فضای مجازی را ساماندهی و بر آن نظارت کنیم.

به نقل از رسانه خانه ملت، احمد فاطمی در مورد اظهاراتی مبنی بر نقش مجلس در مبارزه با کاسبان فیلترشکن، گفت: با فیلترینگ هرگز به نتایج و اهدافی که می‌خواستیم نرسیدیم و فروش فیلترشکن هم معلول فیلترینگ است و مردم به بسیاری از فیلترشکن‌ها به صورت رایگان دسترسی و اکثر فیلترشکن‌های فعال در داخل کشور منشأ خارجی دارد.

به هیچ وجه موافق رها شدن فضای مجازی نیستیم

وی افزود: البته عده‌ای در داخل هم از طریق فروش فیلترشکن، کاسبی می‌کنند و در این رابطه عاملان فیلترینگ و رواج فیلترشکن باید پاسخگو باشند؛ کودکان، نوجوانان و جوانان ما در معرض آسیب‌های ناشی از فضای مجازی هستند و ما به هیچ وجه موافق رها شدن و لجام گسیختگی فضای مجازی نیستیم و هیچ کشوری هم فضای مجازی خود را یله و رها نمی‌کند و معتقد به ساماندهی و قانونمند شدن آن هستیم و مجلس هم در همین راستا حرکت می‌کند.

جرم انگاری فروش فیلترشکن به درستی قابل انجام نیست

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با طرح این پرسش که چرا فیلترینگ می‌کنیم که بخواهیم فروش فیلترشکن را جرم انگاری کنیم، ادامه داد: جرم انگاری فروش فیلترشکن به درستی قابل انجام نیست، زیرا بسیاری از سایت‌های فروش فیلترشکن در خارج فعالیت می‌کنند و در اختیار ما نیستند بنابراین نباید به جای حل اصل مسأله صورت مساله را پاک کرد.

در تعامل سازنده با قوه قضائیه فضای مجازی را ساماندهی کنیم

فاطمی با تأکید بر اینکه باید به جای جرم انگاری فروش فیلترشکن به علل و دلایل این موضوع بپردازیم، تصریح کرد: دولت گام مثبتی برای رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی برداشت و باید گام‌های دیگری هم بردارد البته باید خلاء‌های قانونی را رفع کرد و در تعامل سازنده با قوه قضائیه فضای مجازی را ساماندهی و بر آن نظارت کنیم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر فیلترینگ رفع شود نیازی به جرم انگاری فروش فیلترشکن نداریم البته اگر مسئولان ذی‌ربط تشخیص دهند در شرایط فعلی باید جرم انگاری فروش فیلترشکن در دستور کار قرار گیرد دولت می‌تواند در این رابطه لایحه‌ای به مجلس ارائه کند تا دست قاضی برای صدور رأی باز باشد و علاوه بر غیرمجاز بودن جرم انگاری هم شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها