تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
تحولات سوریه پس از سقوط بشار اسد

ناآرامی‌ها در سوریه/ دویچه‌وله: ۱۴ مامور پلیس توسط «هواداران اسد» کشته شدند

درپی ناآرامی‌های اخیر در سوریه، دو هفته پس از سقوط حکومت بشار اسد در این کشور، دویچه‌وله آلمان از کشته‌شدن ۱۴ مامور پلیس توسط «هواداران اسد» خبر داد.

کد خبر: ۱۷۷۶۷۹
۱۰:۰۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۳

ناآرامی‌ها در سوریه/ دویچه‌وله: ۱۴ مامور پلیس توسط «هواداران اسد» کشته شدند

دیدارنیوز: در سوریه ۱۴ مأمور پلیس به دست کسانی که گفته می‌شود از "هواداران رژیم بشار اسد" بوده‌اند، کشته شده‌اند. سه عامل حمله نیز در جریان درگیری‌ها کشته شده‌اند. در بسیاری نقاط سوریه اعضای اقلیت علوی دست به تجمعات اعتراضی زدند.

سوریه دو هفته پس از سرنگونی رژیم بشار اسد همچنان دستخوش ناآرامی است. دولت موقت این کشور شامگاه چهارشنبه، پنجم دی اعلام کرد، در جریان حمله به نیرو‌های پلیس در استان طرطوس ۱۴ مأمور "به دست هواداران اسد کشته شده‌اند".

وزارت کشور سوریه با انتشار پیامی در شبکه تلگرام همچنین از زخمی شدن ۱۰ مأمور دیگر خبر داد.

این وزارتخانه در این رابطه از "عمل بزدلانه پس‌مانده رژیم اسد" سخن گفته و تصریح کرد، "با تمام کسانی که جرأت کنند امنیت سوریه و جان شهروندان این کشور را به خطر اندازند، سرسختانه برخورد خواهد کرد".

طبق گزارش سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه که مقر آن در لندن است، افزون بر ۱۴ مأمور پلیس سه نفر از عاملان این حمله نیز در جریان درگیری‌ها کشته شده‌اند. مأموران پلیس پیش از آن قصد داشتند، یک افسر رژیم اسد را بازداشت کنند که گفته می‌شود از مسئولان جنایات در زندان مخوف صیدنایا بوده است.

اعتراضات اقلیت علوی

همزمان اقلیت‌های علوی در پی انتشار ویدیویی که در آن حمله و هتک حرمت به یکی از حرم‌های علویان مشاهده می‌شود، در شماری از شهر‌های سوریه دست به تجمعاتی اعتراضی زدند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از شاهدان عینی از برگزاری اعتراضات در شهر‌های طرطوس، بانیاس، لاذقیه و جبله واقع در ساحل دریای مدیترانه خبر داده است. همچنین گفته می‌شود که تظاهراتی اعتراضی در شهر قرداحه صورت گرفته است. این شهر زادگاه حافظ اسد، بنیانگذار حکومت خاندان اسد است.

طبق برخی گزارش‌ها شمار کسانی که در این تظاهرات و تجمعات اعتراضی شرکت کرده‌اند، هزاران نفر بوده است.

وزارت کشور سوریه در این رابطه هشدار داد، تصاویری که در این ویدیو دیده می‌شود، مربوط به ماه نوامبر است و اکنون "به طور هدفمند منتشر شده تا به اختلافات دامن زده شود":

پیش از آن مقامات سوری از منع عبور‌و مرور شبانه در شهر حمص خبر داده بودند. رسانه‌های دولتی سوریه در این رابطه از بروز ناآرامی‌هایی در جریان تظاهرات اقلیت‌های علوی و شیعه خبر داده بودند که از حامیان وفادار بشار اسد محسوب می‌شوند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی