تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
محمد مهاجری نوشت

آقایان شورایعالی‌فضای مجازی! مرد باشید و شفاف!

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در مطلبی با عنوان «آقایان شورایعالی‌فضای مجازی! مرد باشید و شفاف!» درباره جلسه امروز برای وضعیت رفع فیلترینگ نوشت: شخصا امیدی به معجزه ندارم و اکثر اعضای این شورا نه خواسته مردم برایشان مهم است و نه دیدگاه‌های کارشناسان را بدلیل تعصباتی که دارند می‌پذیرند. اما یک اتفاق می‌تواند برای جامعه مفید باشد و آن اینکه اولا مذاکرات جلسه بصورت زنده از تلویزیون پخش شود و ثانیا رای گیری علنی انجام شود.

کد خبر: ۱۷۷۵۷۸
۱۲:۴۲ - ۰۴ دی ۱۴۰۳

آقایان شورایعالی‌فضای مجازی! مرد باشید و شفاف!

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی خواستار شفافیت در شورای عالی فضای مجازی شد.

به گزارش دیدارنیوز، امروز قرار است در مسوولانی که سال‌هاست فضای مجازی و اینترنت کشور را به بهانه‌های متعدد محدود و مسدود کرده‌اند، درباره وضعیت رفع فیلترینگ و فضای مجازی تصمیم بگیرند.

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در مطلبی با عنوان «آقایان شورایعالی‌فضای مجازی! مرد باشید و شفاف!» در این باره نوشت:

«امروز قرار است جلسه شورایعالی فضای مجازی تشکیل و درباره فیلترینگ بحث شود.

شخصا امیدی به معجزه ندارم و اکثر اعضای این شورا نه خواسته مردم برایشان مهم است و نه دیدگاه‌های کارشناسان را بدلیل تعصباتی که دارند می‌پذیرند. اما یک اتفاق می‌تواند برای جامعه مفید باشد و آن اینکه اولا مذاکرات جلسه بصورت زنده از تلویزیون پخش شود و ثانیا رای گیری علنی انجام شود.

این حد انتظار مردانگی و شفافیت، اصلا توقع زیادی نیست.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد