تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
نرخ ارز در ایران

سرگردانی دلار میان کاهش و افزایش قیمت

قیمت دلار در دومین روز هفته با روند کاهشی بازگشایی شد و به میانه کریدور هفتم برگشت؛ اما در ادامه مسیر رفته را برگشت. روند کاهشی قیمت دلار روز یکشنبه در نهایت کاهش ۱۰۰ تا ۱۵۰ تومانی داشت و قیمت دلار در کف کانال ششم از کریدور هفتم به کار خود پایان داد.

کد خبر: ۱۷۷۴۷۷
۱۸:۰۲ - ۰۲ دی ۱۴۰۳

سرگردانی دلار میان کاهش و افزایش قیمت

دیدارنیوز: قیمت دلار در شروع معاملات روز یکشنبه با کاهش نسبتا قابل توجهی بازگشایی شد، اما در ادامه، مسیر رفته را برگشت و میانه کریدور هفتم را از دست داد.

در دو روز معاملاتی اخیر بازارساز از خبرپراکنی بهره گرفته تا دلار را کاهشی کند. موضوع ارزپاشی درهمی و دلاری سیاست‌گذار اخباری است که پنجشنبه هفته گذشته از سوی برخی رسانه‌ها منتشر شد و همین مساله منجر به شکل‌گیری روند نزولی در بازار ارز شد.

خبر مربوط به ارزپاشی درهمی بازارساز در روز پنجشنبه ۲۹ آذر قیمت دلار را در بازار فردایی کاهشی کرد و فشار فروش را بالا برد.

همچنان بازارساز با حمایت برخی رسانه‌های داخلی وعده عرضه سنگین درهمی و دلاری را می‌دهد و به پشتوانه همین مساله قیمت دلار را از قله پایین آورده است.

به نظر می‌رسد معامله‌گران حرفه‌ای بازار در فاز احتیاط قرار دارند و همین موضوع روند عرضه و تقاضا را تا حدودی تعدیل کرده است.

پیش بینی قیمت دلار

گفتنی است در صورت تحقق ارزپاشی سیاست‌گذار در روز دوشنبه، برای بازار ارز شاهد ریزش و برگشت قیمت در کریدور هفتم خواهیم بود.

علاوه بر آن در روز‌های اخیر موضوع توافقات هسته‌ای مجددا داغ و پیغام‌هایی از دو طرف مبنی بر تمایل برای از سرگیری مذاکرات برجام مخابره شده است. در صورت تحقق قدم‌های اولیه برای شروع مذاکرات میان ایران و آمریکا، این موضوع نیز می‌تواند برای کاهش قیمت دلار به کمک بازارساز بیاید.

قیمت تتر کاهشی شد

قیمت درهم روز یکشنبه با افت ۱۰۰ تومانی بازگشایی شد؛ اما همانند دلار در پایان معاملات دومین روز هفته مسیر رفته را برگشت و با رشد ۴۰ تومانی نسبت به روز شنبه روی رقم ۲۰ هزار و ۹۲۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر روی رقم ۷۶ هزار و ۹۰۰ تومانی ایستاد و کاهش ۶۰۰ تومانی داشت.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۹۵ هزار و ۶۳۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۷۹ هزار و ۳۷۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز یکشنبه رقم ۶۵ هزار و ۱۲۸ تومانی اعلام شد و ۴۷۸ تومان افزایش داشت. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در دومین روز هفته روی رقم ۶۳ هزار و ۳۵۴ تومانی کشف قیمت شد و ۴۶۵ تومان گران شد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان