تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
مدیرکل یک سازمان تخصصی مبتنی بر واقعیات و گزارش‌های فنی بازرسان آژانس صحبت کند

پاسخ غریب آبادی به اظهارات گروسی؛ برنامه غنی‌سازی ایران اهداف نظامی ندارد

کاظم غریب آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پاسخ به اظهارات خیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد: برنامه غنی‌سازی ایران، اهداف نظامی ندارد. درخصوص سطح غنی‌سازی نیز باید توجه داشت که غنی‌سازی مادامی که تحت نظارت آژانس باشد و از اهداف صلح‌آمیز منحرف نشود، محدودیتی طبق معاهده عدم اشاعه ندارد.

کد خبر: ۱۷۷۲۷۵
۰۹:۵۷ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳

پاسخ غریب آبادی به اظهارات گروسی؛ برنامه غنی‌سازی ایران اهداف نظامی ندارد

دیدارنیوز: معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه برنامه غنی‌سازی ایران اهداف نظامی ندارد، گفت: توسعه برنامه هسته‌ای ایران منطبق با نیاز‌های فنی است.

کاظم غریب آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پیامی نوشت: گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در مصاحبه با خبرگزاری ایتالیایی ای‌ان‌اس‌ای گفته است: ایران اورانیوم را نزدیک به سطح نظامی غنی می‌کند و به سرعت به سمت یک کشور هسته‌ای (کشور دارنده) حرکت می‌کند. برجام دیگر موضوعیت ندارد و تفاهم جدیدی برای در نظر گرفتن واقعیات برنامه هسته‌ای ایران، نیاز است.

اول، انتظار می‌رود مدیرکل یک سازمان تخصصی مبتنی بر واقعیات و گزارش‌های فنی بازرسان آژانس صحبت کند. نیت‌خوانی مبتنی بر سناریو‌های فرضی جزو وظایف مدیرکل نبوده و خلاف متن و روح اساسنامه آژانس است. دوم، توسعه برنامه هسته‌ای ایران منطبق با نیاز‌های فنی است و کاملا تحت نظارت‌های پادمانی آژانس انجام می‌شود. سوم، احترام به تصمیم‌ها و سیاست‌های کشور‌ها در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای، شامل چرخه سوخت (غنی‌سازی)، در اسناد مرتبط بین‌المللی به رسمیت شناخته شده و این اظهارات مدیرکل که با چاشنی سیاسی درآمیخته، نمی‌تواند این واقعیات را نادیده بگیرد. چهارم، برنامه غنی‌سازی ایران، اهداف نظامی ندارد. درخصوص سطح غنی‌سازی نیز باید توجه داشت که غنی‌سازی مادامی که تحت نظارت آژانس باشد و از اهداف صلح‌آمیز منحرف نشود، محدودیتی طبق معاهده عدم اشاعه ندارد.

اظهارات مدیرکل، تعرض آشکار به حقوق کشور‌ها در ایجاد آستانه تصنعی در سطح غنی‌سازی برای اهداف صلح آمیز، تعمیق تبعیض‌های دیگر در نظام عدم اشاعه است. پنجم و نهایت اینکه آن چیزی که در اظهارات گروسی هیچ وقت به آن اشاره نشده است، علت اصلی وضع موجود است که همانا عدم اجرای تعهدات طرف‌های مقابل تحت برجام و خروج یکجانبه آمریکا از آن بود. عدم اشاره به این موضوع در اقدامی جانبدارانه، اعتماد جامعه بین‌المللی را به نهاد‌های ملل متحد در تبیین درست واقعیات از سوی عالی‌ترین مقام‌های مرتبط، مخدوش می‌سازد.

از این منظر، صرف نظر از اینکه برجام موضوعیت دارد یا نه، بایستی خاطرنشان شود که گفتگو‌های سازنده و عادلانه بر اساس احترام متقابل و تعهدات متوازن از جمله در حوزه رفع تحریم، راه‌حل پایدار خواهد بود.

منبع: میزان
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت سلیمی
|
France
|
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
0
2
مدیر محترم سایت خبری دیدارنیوز با سلام و درود

یک شماره حساب برای بنده بفرستید.

من متعهد می شوم که اگر در طی جنگ اوکراین و یا هر زمان دیگری حتی یک عدد سلاحی به عنوان سلاح هسته ای رونمایی شود ، برای هرکدام از پرسنل رسانه شما مبلغ سه میلیاردتومان واریز می کنم و شما زحمت تقسیم ان بین پرسنل را بکشید.

مطمئن باشید که حتما این کار خواهم کرد. توان پرداخت این مبلغ را به هر کدام از پرسنل رسانه شما دارم.



سلاح هسته ای یکی از بزرگترین دروغهای قدرتهای جهانیست و با کمک همین دروغ در دنیا فضای ترس و وحشت ایجاد می کنند و ملتها را به بردگی می گیرند و بحرانها و جنگها را هم به ملتها تحمیل می کنند.

افشای دروغ بودن سلاح هسته ای منجر به فروپاشی پیمان ناتو و سازمانهای تروریستی وابسته به انها می شود.

راه جلوگیری از حمله به ایران فقط و فقط افشای این دروغ است.


با مقامات نطامی و سیاسی مصاحبه کنید.


سردار حاجی زاده ، سردار نقدی ، سرلشکر رضایی و همچنین سر لشکر باقری گزینه های مناسبی هستند.

این عزیزان را مجاب کنید در مصاحبه ها این سلاح دروغین و خیالی را زیر سوال ببرند.
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير