تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
بلومبرگ خبر داد

آمریکا تحریم‌های نفتی روسیه را تشدید می‌کند

بلومبرگ در گزارش خود به نقل از منابع آگاه خبر داد که دولت جو بایدن، در حال بررسی تحریم‌های جدید و سخت‌تر علیه صادرات نفتی روسیه است.

کد خبر: ۱۷۶۹۳۴
۱۳:۲۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳

آمریکا تحریم‌های نفتی روسیه را تشدید می‌کند

دیدارنیوز: تارنمای شبکه بلومبرگ امروز به نقل از منابع آگاه خبر داد که دولت بایدن در حال بررسی تحریم‌های جدید و سخت‌تر علیه صادرات نفتی روسیه است.

بلومبرگ نوشت که گرچه هنوز جزئیات اقدام‌های احتمالی جدید نهایی نشده، اما واشنگتن در حال بررسی محدودیت‌هایی علیه بخشی از صادرات نفتی روسیه است.

بایدن مدت‌ها از بیم افزایش بهای انرژی، به ویژه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۵ آبان، از اتخاذ تحریم‌های جدید خودداری کرده بود. اما کاهش قیمت نفت ناشی از مازاد تولید جهانی و هراس از اقدام احتمالی دونالد ترامپ در وادار کردن اوکراین به انجام یک توافق سریع آتش بس با روسیه، دولت بایدن را آماده اقدام‌های سخت گیرانه‌تر علیه مسکو کرده است.

آمریکا در حال حاضر واردات نفت روسیه را ممنوع کرده و محدودیت‌های جدید بر صادرات نفتی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان جهان می‌تواند شامل ممنوعیت واردات نفت خام روسیه از جانب برخی کشور‌های دیگر نیز شود.

بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت که دولت بایدن همچنین در حال بررسی تحریم‌های جدید علیه ناوگان نفتکش‌هایی است که به ناوگان اشباح معروف بوده و روسیه برای انتقال نفت خود از آن‌ها استفاده می‌کند.

به نوشته این شبکه اقتصادی، اتحادیه اروپا نیز مشغول طراحی اقدام‌های مشابهی علیه ناوگان اشباح روسیه و نهایی کردن آن پیش از پایان سال ۲۰۲۴ است. پیش بینی می‌شود که این بلوک افراد درگیر در تجارت نفتی روسیه را نیز هدف قرار دهد.

به نوشته بلومبرگ، یکی از الگو‌های تحریم‌های گسترده‌تر آمریکا می‌تواند اعمال محدودیت‌هایی مشابه محدودیت‌های نفتی ایران باشد که در این صورت، خریداران نفت با مجازات آمریکا مواجه خواهند شد. با توجه به اینکه کشور‌های قدرتمندی از جمله هند و چین از جمله مصرف کنندگان عمده نفت خام روسیه هستند، چنین اقدامی پرمخاطره خواهد بود.

چنین محدودیت‌هایی می‌تواند قیمت نفت را نیز بلافاصله افزایش داده و باعث فشار بر اقتصاد جهانی شود. بهای نفت خام از اواسط اکتبر در محدوده مشخصی ثابت مانده و نفت برنت دریای شمال کمتر از ۷۵ دلار در هر بشکه معامله می‌شود در حالیکه در ماه‌های پس از حمله روسیه بیش از ۱۲۰ دلار معامله می‌شد.

بلومبرگ نوشت که از دیگر پیامد‌های تشدید تحریم‌های نفتی روسیه می‌توان به شعله ور شدن تنش‌ها با شرکای آمریکا اشاره کرد. آن هم در حالی که واشنگتن به کمک این کشور‌ها تلاش می‌کند تا صادرات کالا‌های حساسی مانند تراشه‌ها و سایر فناوری‌های دومنظوره را به روسیه محدود کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
پرطرفدارترین ها