تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در غرب تهران/ شهادت ۸ نفر در شهرستان خمین/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در غرب تهران/ شهادت ۸ نفر در شهرستان خمین/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
واکنش‌ها به سقوط اسد ادامه دارد

«حماس» سرنگونی بشار اسد را تبریک گفت

درپی سرنگونی حکومت بشار اسد در سوریه، جنبش حماس در بیانیه‌ای سقوط اسد را به مردم سوریه تبریک گفت.

کد خبر: ۱۷۶۸۴۵
۱۸:۵۸ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳

«حماس» سرنگونی بشار اسد را تبریک گفت

دیدارنیوز: جنبش حماس سرنگونی بشار اسد را به مردم سوریه تبریک گفت و آن‌ها را به «وحدت» فراخواند.

به نقل از بی بی سی، حماس در بیانیه‌ای گفته است «ما به عنوان جنبش مقاومت اسلامی حماس به مردم برادر سوریه به خاطر موفقیتشان در دستیابی به آرزوهایشان برای آزادی و عدالت تبریک می‌گوییم.»

روابط حماس و بشار اسد پس از آغاز اعتراضات سوریه تیره شد. این اختلاف در اسفند ۱۳۹۰ شدت یافت و رهبران جنبش فلسطینی حماس به دلیل شدت گرفتن نا آرامی‌ها در سوریه، آن کشور را ترک کردند و به مصر و قطر رفتند.

پیشتر در روز دوشنبه، گروه جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که تحولات در سوریه «مسئله‌ای سوری» است و ابراز امیدواری کرد که سوریه همچنان حامی مردم فلسطین باقی بماند.

زیاد نخاله دبیرکل این گروه در بیانیه‌ای گفت: «آنچه در سوریه اتفاق افتاده یک مسئله سوری است.»

زیاد نخاله اضافه کرد «ما امیدواریم که سوریه همچنان حامی واقعی و پشتیبان مردم فلسطین و آرمان عادلانه آنان باقی بماند، همان‌طور که همواره بوده است.»

بر اساس گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۲۲ حدود ۴۳۸ هزار فلسطینی به‌عنوان پناهنده در سوریه زندگی می‌کردند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها