تیتر امروز

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: موج جدید حملات ایران به اسرائیل/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
جنگ و تنش در خاورمیانه ادامه دارد

سواستفاده تل‌آویو از سقوط اسد و بحران در سوریه/ شلیک چهار خمپاره

درپی سقوط حکومت بشار اسد در سوریه، تانک‌های رژیم اسرائیل که جنگ خونین و ویرانگر آن در غزه همچنان ادامه دارد، به بهانه اقدام امنیتی به خاک سوریه تجاوز کرده‌اند.

کد خبر: ۱۷۶۷۶۴
۱۱:۲۸ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳

سواستفاده تل‌آویو از سقوط اسد و بحران در سوریه

دیدارنیوز: در پی تحولات جاری در سوریه و سرنگونی بشار اسد، شماری از گزارش‌های تأیید نشده حاکی از پیشروی تانک‌های اسرائیلی به سمت منطقه حائل با سوریه در بلندی‌های جولان است.

به نقل از دویچه‌وله، کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد این پیشروی، یک اقدام امنیتی از سوی این کشور در واکنش به تصرف سوریه توسط شورشیان بوده است. طبق این گزارش در حال حاضر ارتش اسرائیل حمله به این کشور توسط شورشیان سوری را بعید می‌داند.

یک منبع مطلع محلی در منطقه مرزی قنیطره به خبرگزاری آلمان گفته است نظامیان اسرائیلی ۱۵ متر در خاک سوریه پیشروی و چهار خمپاره شلیک کردند. ارتش اسرائیل تا کنون درباره این گزارش‌ها اظهار نظر نکرده است.

سواستفاده تل‌آویو از سقوط اسد و بحران در سوریه

ارتش اسرائیل در جریان جنگ شش روزه در سال ۱۹۶۷ بلندی‌های جولان را که منطقه‌ای کوهستانی در جنوب خاک سوریه است، تصرف کرد. اسرائیل در سال ۱۹۸۱ این بخش را به خاک خود الحاق کرد. بر اساس قوانین بین‌المللی بلندی‌های جولان بخشی از خاک سوریه به شمار می‌رود که توسط اسرائیل اشغال شده است.

ایالات متحده آمریکا در نخستین دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، ادعای اسرائیل در رابطه با مالکیت بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناخت.

به گزارش دیدارنیوز، شبکه خبری الجزیره قطر هم در این باره اعلام کرد: تانک‌های اسرائیلی برای اولین بار پس از ۵۰ سال از حصار مرزی سوریه عبور کردند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد