تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
مشکلات مردم را چطور حل می‌کنید؟

تاجگردون: وقت آن رسیده که دیگر به ۸۰ میلیون نفر یارانه ندهیم!

وضعیت اقتصادی در کشور با نحوه مدیریت این مسوولان، روزبروز بدتر می‌شود و افزایش نرخ دلار هم مشکلات مردم را بیشتر کرده است. در این میان، مجلسی که مشخص نیست اولویتش حجاب است یا اقتصاد مردم، به فکر حذف یارانه افتاده است. تاجگردن در این باره گفت: به نظرم دیگر وقتش رسیده که ما به ۸۰ میلیون نفر یارانه ندهیم. کاملا این سیاست غلط است.

کد خبر: ۱۷۶۷۵۲
۰۹:۵۷ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳

تاجگردون: وقت آن رسیده که دیگر به ۸۰ میلیون نفر یارانه ندهیم!

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: در تراز عملیات کسری داریم، ولی از منابع و مصارف بودجه با هم همخوانی دارد مشکلی از این نظر نداریم مگر اینکه دولت وسط سال برود کار‌هایی انجام دهد که موجب کسری بودجه شدید شود، فعلاً که اتفاقی قرار نیست رخ دهد و به نظرم دولت اگر همین بودجه را درست رعایت کند و درآمد‌ها تحقق پیدا کند، موجب کسری نخواهد شد.

غلامرضا تاجگردون در گفتگو با ایلنا، درباره این که رئیس مجلس شورای اسلامی گفته افزایش قیمت بنزین تنها در اختیار دولت است باتوجه به این‌که رئیس‌جمهور در صحبت‌های اخیر خود از نبود منابع و کسری بودجه صحبت‌کردند، آیا دولت دست به چنین کاری خواهد زد، گفت: نه در لایحه دولت چنین پیشنهادی بود و نه در مجلس.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ عنوان کرد: دولت درخواست کرد ۱۲۰ الی ۱۳۰ میلیارد تومان در اختیارش گذاشته شود و اگر نتوانست مصرف را کنترل کند، بنزین وارد شود همان مطلب را هم تصویب کردیم.

وی با بیان این‌که من فکر کنم یک سری اطلاعات غلط به رئیس‌جمهور منتقل شد و ایشان چنین مبحثی را مطرح کرد، اظهار داشت: قرار نیست افزایش قیمت صورت گیرد و واردات هم متوقف نشد. این نه در لایحه دولت بود و نه مجلس چنین چیزی را تصویب کرد و من هم نمی‌دانم واقعاً چرا این بحث سوژه رسانه‌ها شد.

تاجگردون در خصوص این‌که مطرح شد کسری بودجه وجود دارد و رئیس جمهور هم گفت در حالی که منابع نیست ما باید مملکت را اداره کنیم، گفت: این به معنی کسری بودجه نیست، به معنی آن است که پول نیست و باید کنترل شود. کسری بودجه یک زمانی رخ می‌داد که پول خرج می‌کردند و کم می‌آوردند، اما دولت منابع‌اش محدود است در نتیجه باید در مصرف صرفه‌جویی و آن را کنترل کند.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ تاکید کرد: من فکر کنم این کار بیشتر بر دوش دولت است و خودش باید زحمت بکشد، لایحه‌ای که دولت داده است از نظر تراز، تراز عملیاتی نیست و در تراز عملیاتی کسری داریم، ولی از نظر منابع و مصارف با هم همخوانی دارد مشکلی از این نظر نداریم مگر اینکه دولت وسط سال برود کار‌هایی انجام دهد که موجب کسری بودجه شدید شود، فعلاً که اتفاقی قرار نیست رخ دهد و به نظرم دولت اگر همین بودجه را درست رعایت کند و درآمد‌ها تحقق پیدا کند موجب کسری نخواهد شد.

وی درباره این‌که در بحث پرداخت یارانه‌ها امروز مطرح می‌شود یک اصلاحیه باید برای پرداخت یارانه برای دهک‌های بالاتر انجام شود، آیا این در بودجه آمده است، بیان کرد: هم قانون هدفمندی یارانه‌ها تاکید کرده و هم ما در مذاکرات مجلس تاکید کردیم که به سمت حذف افراد ثروتمند جامعه از یارانه‌بگیران بروند البته دولت هنوز اقدامی نکرده است.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: به نظرم دیگر وقتش رسیده که ما به ۸۰ میلیون نفر یارانه ندهیم. کاملاً این سیاست غلط است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی