تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...
وزیر خارجه می‌گوید گفت‌وگویی بسیار صریح و مستقیم با وزیر خارجه ترکیه داشته است

عراقچی: حمایت ایران از سوریه ادامه دارد/ تحولات به صورت سریع در حال رخ دادن است

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در جریان سفر به دوحه درباره تحولات در سوریه گفت: کماکان به حمایت‌های خود از مردم و دولت سوریه ادامه می‌دهیم، اکنون یک کارزار سیاسی در جریان است که باید در آن ایفای نقش کنیم و در حال انجام رایزنی‌های مربوط به این موضوع هستیم.

کد خبر: ۱۷۶۷۲۰
۱۴:۱۶ - ۱۷ آذر ۱۴۰۳

عراقچی: حمایت ایران از سوریه ادامه دارد/ تحولات به صورت سریع در حال رخ دادن است

دیدارنیوز: وزیر خارجه ایران با بیان این‌که با وزیر خارجه ترکیه گفتگو‌های صریح و مستقیمی داشته است، تاکید کرد که ایران کماکان به حمایت از مردم و دولت سوریه ادامه خواهد داد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در دوحه به سر می‌برد، روز شنبه و در حاشیه نشست دوحه فروم گفت: این همایشی است که هر سال برگزار می‌شود و مجموعه‌ای از سیاستمداران، اقتصاددانان و اهالی رسانه در دوحه جمع می‌شوند و مسائل مختلف را به بحث می‌گذارند. این نشست فرصتی است که وزیران خارجه شرکت کننده نیز دیدار‌های جانبی با یکدیگر داشته باشند.

وزیر خارجه ایران ادامه داد: من امسال قصد اولیه برای شرکت در اجلاس دوحه را نداشتم، ولی تحولاتی که در منطقه پیش آمد، به خصوص در سوریه و قراری که با وزیران خارجه ترکیه و روسیه برای برگزاری نشست آستانه داشتیم، باعث شد در این نشست شرکت کنیم.

عراقچی خاطر نشان کرد: امروز صبح دوحه فروم با موضوع خبرنگارانی که در غزه و لبنان مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفتند آغاز شد. به ۶ نفر از این خبرنگاران جوایزی اهدا و با آن‌ها گفتگو شد و آن‌ها خیلی روشن جنایات رژیم صهیونیستی را به تصویر کشیدند.

گفت‌وگویی بسیار صریح و مستقیم با وزیر خارجه ترکیه داشتم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در قطر با بیان اینکه «گفت‌وگویی بسیار صریح و مستقیم با وزیر امور خارجه ترکیه و جلسه مبسوطی را با امیر قطر داشتم» افزود: محور اصلی هر ۲ دیدار، تحولات سوریه و موضوعات مرتبط با آن بود؛ از جمله اینکه چه مسیری باید در حمایت از مردم سوریه، حفظ تمامیت ارضی این کشور و جلوگیری از پیامد‌های احتمالی هرگونه تحول در منطقه و حوزه پیرامونی اتخاذ شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا در جریان این رایزنی‌ها به تصمیم خاصی نیز رسیده‌اید؟ گفت: الان در مرحله‌ای هستیم که همه در حال رایزنی هستند و زود است که تصمیمی گرفته شود، تحولات میدانی به صورت سریع در حال رخ دادن است و وضعیت بسیار سیال است.

عراقچی ادامه داد: کماکان به حمایت‌های خود از مردم و دولت سوریه ادامه می‌دهیم، اکنون یک کارزار سیاسی در جریان است که باید در آن ایفای نقش کنیم و در حال انجام رایزنی‌های مربوط به این موضوع هستیم.

برگزاری نشست روند آستانه، بعد از ظهر شنبه در دوحه

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت: نشست روند آستانه بعد از ظهر امروز (شنبه) با حضور وزیران امور خارجه ایران، روسیه و ترکیه در دوحه برگزار می‌شود. احتمالاً جلسه دیگری توسط روند آستانه با حضور تعدادی از وزرای خارجه منطقه برگزار شود، وقتی برگزاری این جلسه قطعی شود در این زمینه اطلاع رسانی خواهد شد.

عراقچی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد نشست روز گذشته وزرای امور خارجه ایران، سوریه و عراق در بغداد گفت: نشست سه‌جانبه وزرای امور خارجه ایران، عراق و سوریه که روز گذشته در بغداد برگزار شد، در نوع خودش یک ابتکار جدید بود که در آن بر حمایت از مردم، دولت و تمامیت ارضی و وحدت سوریه تاکید شد، همچنین بر ضرورت جلوگیری از افتادن سوریه به دست تروریست‌ها و تبدیل شدن این کشور به مامنی برای تروریست‌ها تاکید شد.

او تصریح کرد: میان کشور‌های منطقه نگرانی‌ها و منافع مشترکی نسبت به سوریه وجود دارد و ما در حال کار بر روی آن‌ها هستیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
امروز چهارشنبه ۰۸ بهمن
پرطرفدارترین ها