تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
رئیس‌جمهور کره بعد از اعلام حکومت نظامی، تحت فشار شدید است

۷۳ درصد مردم کره‌‌جنوبی خواستار استیضاح «یون سوک‌یول» شدند

بعد از اقدام جنجالی یون سوک‌یول، رئیس‌جمهور کره‌جنوبی در اعلام حکومت نظامی در این کشور، در یک نظرسنجی ۷۳.۶ درصد از مردم کره‌جنوبی از استیضاح وی حمایت می‌کنند.

کد خبر: ۱۷۶۶۶۲
۱۸:۳۹ - ۱۵ آذر ۱۴۰۳

۷۳ درصد مردم کره‌‌جنوبی خواستار استیضاح «یون سوک‌یول» شدند

دیدارنیوز: پس از اعلام کوتاه‌مدت وضعیت اضطراری و حکومت نظامی توسط رئیس‌جمهوری کره جنوبی، نتایج یک نظرسنجی نشان داد که ۷۳.۶ درصد از مردم این کشور، از استیضاح وی حمایت می‌کنند.

براساس نتایج نظرسنجی موسسه «ریل‌میتر» که در خبرگزاری یونهاپ منتشر شد،۷۳.۶ درصد از مردم کره‌جنوبی خواستار استیضاح و برکناری یون سوک‌یول رئیس‌جمهور این کشور به دلیل اعلام حکومت نظامی کوتاه‌مدت هستند.

براساس این نظرسنجی که روز چهارشنبه از میان ۵۰۴ نفر بالای ۱۸ سال انجام شد، علاوه بر حمایت گسترده از استیضاح، ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان اقدامات یون را به عنوان خیانت تلقی کردند.

شامگاه سیزدهم آذرماه رئیس جمهور کره‌جنوبی در اقدامی که حیرت جهانی را به دنبال داشت، در نطقی تلویزیونی در این کشور حکومت نظامی اضطراری اعلام کرد؛ اقدامی که با واکنش به موقع پارلمان، احزاب سیاسی مخالف و مردم کره روبه‌رو و در نهایت لغو شد.

صدور دستور برقراری حکومت نظامی در این غول اقتصادی شرق آسیا باعث شوک و حیرت جهانی شد. آخرین بار ۴۴ سال پیش در این کشور حکومت نظامی برقرار شده بود و بعد از آن همواره مهمترین خبر‌ها از کره‌جنوبی در رسانه‌ها به اعتراضات دانشجویی، اعتراضات مخالفان، رشد اقتصادی، سرمایه‌گذاری، همراه شدن با روند‌های دموکراسی غربی، برگزاری رزمایش‌های نظامی مشترک با آمریکا علیه کره‌شمالی و همچنین «کی پاپ» و تاثیرگذاری فرهنگی این کشور بر دنیا مربوط می‌شد.

حتی خبر برکناری رئیس جمهوری اسبق کره جنوبی به دلیل فساد اقتصادی چندان شوکه‌کننده نبود و غول‌های فناوری و خودرویی این کشور بدون توقف به کار خود ادامه دادند، ولی خبر برقراری حکومت نظامی لرزه بر اندام بازار‌های بین‌المللی و زنجیره‌های تامین از بابت تاثیرات و پیامد‌های آن انداخت.

این اقدام یون سوک یول باعث کاهش ارزش برابری وون کره‌جنوبی برابر دلار آمریکا شد و بر بازار‌های جهانی به ویژه بورس‌های آسیایی تاثیر گذاشت.

حالا مخالفان که از حمایت‌های بالای مردمی و سقوط میزان محبوبیت رئیس جمهور و دولت وی جان تازه‌ای گرفته‌اند، استعفای یون سوک یول و تمام اعضای کابینه وی و برکناری کیم یونگ هیون وزیر دفاع را خواستار هستند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان