تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
دولت ایران اتهامات آمریکا مبنی بر تلاش برای مداخله در انتخابات نوامبر گذشته را رد کرده است

ادعای رسانه آمریکایی درباره حمله هکرهای ایرانی به گزینه ترامپ

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» آمریکا در گزارشی مدعی شد: هکرهای ایرانی، «کش پاتل» گزینه مدنظر دونالد ترامپ برای ریاست بر «اف‌بی‌آی» را هدف گرفته‌اند.

کد خبر: ۱۷۶۵۸۰
۱۰:۵۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳

ادعای رسانه آمریکایی درباره حمله هکرهای ایرانی به گزینه ترامپ

دیدارنیوز: اداره تحقیقات فدرال ایالات متحده موسوم به «اف‌بی‌آی» اخیرا به کش پاتل، گزینه مد نظر دونالد ترامپ برای ریاست بر این نهاد خبر داده که یکی از اهداف هکر‌های ایرانی بوده است.

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» ضمن اعلام این خبر به نقل از دو منبع آگاه، نوشت که گمان می‌رود هکر‌ها به برخی از ارتباطات پاتل نیز دسترسی یافته‌اند.

با این وجود الکس فایفر، سخنگوی تیم انتقالی دونالد ترامپ، حاضر به پاسخ به درخواست «سی‌ان‌ان» در این باره نشد و تنها در بیانیه‌ای با اشاره به فعالیت پاتل در چندین پست کلیدی از جمله مشاور امنیت ملی در اولین دورۀ ریاست‌جمهوری ترامپ ادعا کرد: «کش پاتل یک عضو کلیدی در جریان تلاش‌های اولین دولت ترامپ علیه رژیم ایران بود و اکنون نیز به‌عنوان مدیر اف‌بی‌آی، سیاست‌های ترامپ را برای محافظت از آمریکا در برابر دشمنان اجرا خواهد کرد.»

ادعای حملات هکر‌های ایرانی و چینی علیه اعضای دولت ترامپ

اعضای حلقه درونی دونالد ترامپ در ماه‌های اخیر بار‌ها هدف حملات هکر‌های خارجی قرار گرفته‌اند.

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» به نقل از سه منبع آگاه می‌نویسد که ماه گذشته «اف‌بی‌آی» به تاد بلانچ، از وکلای اصلی ترامپ و گزینه او برای معاونت دادستان کل نیز اطلاع داده که تلفن همراهش توسط هکر‌های چینی شنود شده است.

دولت چین اتهامات آمریکا را مبنی بر اینکه در پشت این عملیات هک بوده، رد کرده است.

تاد بلانچ دومین وکیل ترامپ است که هدف هکر‌های خارجی قرار گرفته است؛ سی‌ان‌ان در ماه اوت گزارش داد که لیندسی هالیگان دیگر وکیل او، هدف هکر‌های ایران بوده است.

دونالد ترامپ جونیور، فرزند ارشد رئیس جمهور منتخب آمریکا می‌گوید که اف‌بی‌آی به او هم اطلاع داده که «یکی از اهداف اصلی» حملات سایبری ایران بوده است.

بر اساس ادعای این گزارش، ایران چندین سال است که اعضای دولت اول ترامپ را هدف قرار داده است. در تابستان امسال برخی از اطلاعاتی که از این مسیر از کمپین ریاست جمهوری ترامپ به سرقت برده شد نیز برای افرادی در ستاد انتخاباتی جو بایدن فرستاده شد.

به گفته بازرسان، هکر‌های ایرانی در ماه ژوئن به حساب ایمیل راجر استون، مشاور سیاسی و متحد دیرینه ترامپ نفوذ و از این حساب برای نفوذ به ایمیل یکی از مقامات ارشد ستاد انتخاباتی ترامپ استفاده کرده بودند.

دولت ایران اتهامات آمریکا مبنی بر تلاش برای مداخله در انتخابات نوامبر گذشته را رد کرده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر