تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
خبرنگار المیادین در سوریه مطرح کرد

پیشروی ارتش سوریه در حلب/ ادعای حضور تروریست‌های اوکراینی

خبرنگار المیادین در سوریه به نقل از منابع محلی مدعی شد که ارتش سوریه همزمان با کنترل بر چندین روستا در حومه حماة، در حلب نیز پیشروی کرده و تروریست‌های اوکراینی در کنار گروه‌های تروریستی در این شهر هستند.

کد خبر: ۱۷۶۵۰۸
۰۹:۵۵ - ۱۳ آذر ۱۴۰۳

پیشروی ارتش سوریه در حلب/ ادعای حضور تروریست‌های اوکراینی

دیدارنیوز: طبق گزارش‌ها، ارتش سوریه همزمان با کنترل بر چندین روستا در حومه حماة، در حلب نیز پیشروی کرد.

خبرنگار المیادین در سوریه به نقل از منابع محلی در شهر حلب از پیشروی ارتش سوریه به سمت شهرک «السفیره» در حومه حلب خبر داد که این به معنای بازگشت سریع به عمق روستا‌های اطراف استان حلب است.

این منابع ادعا کردند تروریست‌های اوکراینی در کنار گروه‌های تروریستی در این شهر هستند.

همچنین خبرنگار المیادین از فروپاشی گروه‌های تروریستی در مسیر خناصر-اثریا با پیشروی ارتش سوریه به سمت حومه جنوبی حلب خبر داد.

شامگاه دوشنبه ارتش سوریه اعلام کرد کنترل روستا‌های واقع در مسیر محرده السقیلبیه در حومه استان حماة در مرکز سوریه را در دست گرفت.

خبرگزاری سوریه _سانا_ نیز گزارش داد: ارتش سوریه موفق شد سد راه تروریست‌ها شود و تمام شهرک‌ها و روستا‌های واقع در جاده محرده السقیلبیه شامل کرناز، تل ملح، ال. جلمه، الجبین، حیالین و شیخ حدید را از کنترل سازمان‌های تروریستی مسلح خارج کند.

وزارت دفاع سوریه نیز اعلام کرد: در چند ساعت گذشته در نتیجه حملات هوایی مشترک ارتش سوریه و روسیه به تجمعات و کاروان‌های تروریست‌ها در حومه حماه و ادلب و انهدام مقر تروریست‌ها، ده‌ها تروریست به هلاکت رسیدند. تجهیزات و وسایل نقلیه آن‌ها منهدم شد.

استان‌های حلب و ادلب در شمال سوریه از چهارشنبه گذشته شاهد حملات گسترده‌ای از سوی گروه‌های تروریستی از جمله تحریرالشام هستند و این حملات بعدا به استان حماة نیز کشیده شد.

وزارت دفاع سوریه اعلام کرد با همکاری نیرو‌های متحد با حمله بزرگ تحریرالشام مقابله می‌کند.

در این راستا مرکز آشتی روسیه در سوریه اعلام کرد ظرف ۲۴ ساعت گذشته حملات موشکی به اماکن تجمع تروریست‌ها و تجهیزات و انبار‌ها و پایگاه‌های توپخانه‌ای آن‌ها انجام شد که منجر به کشته شدن ۱۰۰ تروریست شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان