تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنجال جدید در آمریکا

کاخ سفید: تصمیم بایدن برای عفو فرزندش آسان نبود!

«کارین ژان پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه اعلام کرد که تصمیم جنجالی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر عفو فرزندش «هانتر بایدن» آسان نبوده است.

کد خبر: ۱۷۶۴۹۳
۲۱:۳۲ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳

کاخ سفید: تصمیم بایدن برای عفو فرزندش آسان نبود!

دیدارنیوز: سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «بایدن این تصمیم را در آخر هفته گرفت و با این تصمیم کلنجار رفت. این تصمیم آسانی نبوده است.»

وی در ادامه با تاکید بر اینکه بایدن به وزارت دادگستری ایمان دارد، عنوان کرد که به عقیده بایدن، هانتر هدف برخی از سیاست‌ها قرار گرفته و عدالت در حق وی اجرا نشده است.

در ماه ژوئن، هانتر بایدن جوان به سه اتهام مربوط به خرید یک سلاح در سال ۲۰۱۸ محکوم شد. به گفته دادستان، او در مدارک خرید اسلحه خود به دروغ گفته بود که به مواد مخدر اعتیاد نداشته یا از مواد مخدر استفاده نکرده است. در یک پرونده جداگانه، بایدن جوان در ماه سپتامبر به سه جرم مالیاتی و شش تخلف مالیاتی اعتراف کرد و قرار بود حکم هر ۲ محکومیت در این ماه انجام شود.

در پی این تحولات، رئیس‌جمهور آمریکا که در ابتدا گفته بود به حکم قضات احترام خواهد گذاشت، برخلاف وعده قبلی خود عمل کرد و در بیانیه‌ای که شامگاه یکشنبه صادر کرد، گفت «عفو کامل و بدون قید و شرط» شامل جرائمی می‌شود که پسرش «در دوره اول ژانویه ۲۰۱۴ تا اول دسامبر ۲۰۲۴ مرتکب شده یا ممکن است مرتکب شده باشد یا در آن مشارکت داشته باشد.»

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که پسرش به دلیل روابط خانوادگی‌اش «به‌طور انتخابی و غیرعادلانه» تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است. او ادعا کرد که "افراد تقریبا هرگز به اتهاماتی صرفا به خاطر نحوه پر کردن فرم اسلحه به محاکمه کشیده نمی‌شوند.»

او گفت: «روشن است که با هانتر به طور متفاوتی رفتار شده است.»

این تصمیم جنجالی بایدن، واکنش «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا را در پی داشت.

ترامپ تصمیم بایدن مبنی بر عفو پسرش هانتر را «سوءاستفاده و تخلف از عدالت» خواند.

این چهره جمهوری‌خواه در شبکه اجتماعی خود موسوم به «سوشال تروث» نوشت: «آیا عفو جو به هانتر، شامل گروگان‌های ۶ ژانویه (عاملان حمله به کنگره آمریکا) می‌شود که اکنون سال‌هاست در زندان هستند؟ این سوء استفاده محض و سوء استفاده از عدالت است.»

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه که کشورش در باتلاق جنگ و تجاوز نظامی به اوکراین است، هم عفو هانتر بایدن را «کاریکاتور دموکراسی» خواند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها