تیتر امروز

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
سرپرست دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی پاسخ داد

حداکثر قیمت مرغ گرم چقدر است؟

در شرایطی که محمدباقر قالیباف، رئیس فعلی مجلس انقلابی زمانی به مرغ ۲۵ هزار تومانی در دولت‌های سابق اعتراض می‌کرد، حالا قیمت مرغ گرم به ۹۰ هزار تومان رسیده و خبری از انتقاد‌های او نیست.

کد خبر: ۱۷۶۴۵۵
۱۲:۱۴ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳

حداکثر قیمت مرغ گرم چقدر است؟

دیدارنیوز: سرپرست دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه حداکثر قیمت مرغ گرم ۹۰ هزار تومان است، اظهار کرد: میانگین میزان مورد نیاز داخلی کشور به این محصول ۱۴۰ میلیون تن در ماه است.

چندی پیش قیمت مرغ سر به فلک کشیده بود و کیلویی بیش از ۱۰۰ هزار تومان نیز به فروش می‌رسید، اما به گفته سرپرست دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده برای تولید مرغ گرم تا پایان سال و با توجه به شرایط بازار حداکثر قیمت برای عرضه این محصول به قیمت کیلویی ۹۰ هزار تومان است.

صداقت فرد افزود: با توجه به مناسب بودن شرایط تولید علاوه بر تامین بازار داخل صادرات این محصول نیز مجددا از سر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه آخرین آمار تولید آبان ماه ۱۵۴ میلیون تن بوده است، ادامه داد: به صورت میانگین نیاز کشور ۱۴۰ میلیون تن در ماه است. مکاتبات صادرات از هفته گذشته آغاز شده و حداقل میزان صادرات نیز ۱۵۰۰ تن پیش‌بینی شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد