تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
هواشناسی ایران

هشدار افزایش آلودگی هوا در ۱۰ شهر

سازمان هواشناسی با اعلام هشدار افزایش آلودگی هوا در ۱۰ شهر از جمله تهران برای مناطق ساحلی هرمزگان در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان هشدار نارنجی منتشر کرد.

کد خبر: ۱۷۶۴۲۸
۰۸:۳۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳

هشدار افزایش آلودگی هوا در ۱۰ شهر

دیدارنیوز: بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز دوشنبه، در استان‌های گیلان، اردبیل، شمال شرق آذربایجان شرقی و فردا سه‌شنبه در برخی مناطق استان گیلان در برخی ساعات بارندگی، رعدوبرق و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی شده است.

از روز چهارشنبه تا جمعه نیز در برخی مناطق استان‌های فارس و بوشهر رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. همچنین در این روز استان گیلان شاهد بارندگی است.

امروز در شرق کشور در برخی ساعات وزش باد نسبتاً شدید گاهی همراه با گردوخاک روی می‌دهد. تا پایان هفته در شهر‌های صنعتی آلاینده‌های جوی افزایش می‌یابد. خلیج‌فارس امروز و دریای عمان، نگه هرمز و شرق خلیج‌فارس روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه مواج است.

هشدار زرد پایداری در جو

زمان شروع: دوشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۲

زمان پایان: جمعه ۱۴۰۳/۰۹/۱۶

نوع مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا

منطقه اثر:

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۲: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۳: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد، مشهد، تبریز.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۴: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد، مشهد، تبریز.

پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۵: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد، مشهد، تبریز.

جمعه ۱۴۰۳/۰۹/۱۶: تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، سمنان، اهواز، یزد، مشهد، تبریز.

اثر مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در مناطق پرتردد ناسالم برای تمام گروه‌ها.

توصیه: مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز، بویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی.

هشدار نارنجی افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان پایان: اواخر وقت سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۳

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۳۰ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا در مناطق نزدیک به ساحل تا ۲ متر و در مناطق دور از ساحل بیش از ۲ متر.

منطقه اثر: دوشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۲ و سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۳: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان.

اثر مخاطره: غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در تردد‌های دریایی قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناور‌های مسافربری، تردد کشتی‌های تجاری، اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی.

توصیه: منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی، فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان