تیتر امروز

بررسی چالش های دموکراسی در ایران از چند نگاه
دیدارنیوز با همکاری انجمن حقوق اساسی برگزار کرد

بررسی چالش های دموکراسی در ایران از چند نگاه

دیدارنیوز با همکاری انجمن حقوق اساسی مناظره ای را با حضور محمد تقی اکبرنژاد، مجتهد، علی اکبر گرجی حقوقدان و حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری برگزار کرد که می بینید و می خوانید.
کامبک جنجالی ترامپ؛ دنیا در انتظار تحولات عجیب/ اجرای عملی آتش‌بس بین حماس و تل‌آویو/ پیوستن ارز نیمایی به خاطرات ایرانیان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

کامبک جنجالی ترامپ؛ دنیا در انتظار تحولات عجیب/ اجرای عملی آتش‌بس بین حماس و تل‌آویو/ پیوستن ارز نیمایی به خاطرات ایرانیان

این شصت و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی تهران

وزش باد و کاهش محسوس دما در انتظار پایتخت

هواشناسی استان تهران از وزش باد شدید در پایتخت از امروز (چهارشنبه) تا جمعه و کاهش محسوس دمای این استان خبر داد.

کد خبر: ۱۷۶۲۱۰
۱۷:۳۷ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳

وزش باد و کاهش محسوس دما در انتظار پایتخت

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: در روز‌های چهارشنبه و جمعه (۷ و ۹ آذرماه) وزش باد نسبتاً شدید در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس تحلیل الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران طی امروز و فردا نیمه‌ابری تا ابری، گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی خواهد شد.

امروز تا روز پنجشنبه (۷ تا ۸ آذرماه) با فعالیت متناوب سامانه بارشی، در بعضی ساعت‌ها بارش باران، گاهی رگبار متوسط تا شدید و پنجشنبه (۸ آذرماه) وزش باد شدید تا خیلی شدید در سطح استان و کولاک شدید در ارتفاعات بالادست و قله‌ها قابل پیش‌بینی است.

از چهارشنبه شب تا پنجشنبه (۷و۸ آذرماه)، کاهش محسوس دما در سطح استان و یخبندان سطح زمین، به‌ویژه دامنه‌ها و ارتفاعات مورد انتظار است.

همچنین از اوایل هفته آینده روند تدریجی انباشت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۴- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۸ آذرماه) قسمتی ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها، بارش پراکنده و وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۹ آذرماه) کمی ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها، افزایش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد قابل پیش‌بینی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی