تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
شروع بازگشت آوارگان به مناطق جنوبی

آتش‌بس ۶۰ روزه در لبنان آغاز شد

توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم اسرائیل از ساعت ۵ و نیم به وقت تهران (۴ به وقت بیروت) وارد فاز اجرایی شد و دو طرف درگیر حملات خود را متوقف کردند.

کد خبر: ۱۷۶۱۶۲
۰۸:۲۳ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳

آغاز آتش‌بس ۶۰ روزه در لبنان

دیدارنیوز: توافق آتش‌بس ۶۰ روزه در لبنان از ساعت ۴ بامداد به وقت بیروت وارد فاز اجرایی شد.

همزمان با آغاز آتش‌بس، رسانه‌های لبنانی از شروع بازگشت آوارگان به مناطق جنوبی لبنان خبر دادند.

در این میان ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که با آغاز آتش‌بس، نظامیان این رژیم در مواضع خود در داخل خاک لبنان حضور دارند و هنوز خارج نشده‌اند.

ارتش اشغالگر از آوارگان لبنانی خواست تا فعلا به سمت روستا‌های جنوب لبنان حرکت نکنند. در این بیانیه ادعا شده است: «این منطقه هنوز امن نیست و زمانی که شرایط امن شد به ساکنان جنوب لبنان برای بازگشت اطلاع داده خواهد شد».

همچنین نیم ساعت قبل از آغاز اجرای آتش‌بس، ارتش اشغالگر به شکل‌جنون‌وار اقدام به بمباران و گلوله‌باران مناطق مختلف لبنان از جمله ضاحیه بیروت، استان البقاع و روستا‌های جنوبی لبنان کرد.

جنگنده‌های رژیم اشغالگر منطقه «الجناح» در ضاحیه جنوبی بیروت را بمباران کردند. در استان البقاع در شرق لبنان نیز ارتش اشغالگر اسرائیل اقدام به حمله سنگین هوایی کرد.

منابع لبنانی همچنین گزارش دادند که ارتش اشغالگر اسرائیل همزمان با عقب‌نشینی از جنوب لبنان، بیش از ۲۰۰ گلوله توپخانه به سمت روستای «کفرکلا» شلیک کرد. عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از جنوب لبنان از ابتدای بامداد به تدریج آغاز شد و روزنامه یدیعوت احارانوت نوشت که انواع پرنده‌های نظامی به شکل گسترده در جنوب لبنان در رفت‌آمد بودند.

ساعاتی پیش جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم اسرائیل را تبریک گفت و اعلام کرد که لبنان و اسرائیل توافق آتش‌بس را پذیرفته‌اند.

کابینه بنیامین نتانیاهو نیز شامگاه سه‌شنبه در نشستی توافق را تأیید کرد و بامداد امروز نیز نجیب میقاتی نخست‌وزیر لبنان در بیانیه‌ای با تبریک آتش‌بس، بر لزوم التزام اسرائیل به قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت تأکید کرد؛ بنابراین مذاکرات آتش‌بس در لبنان با گذشت ۴۱۷ روز از آغاز عملیات پشتیبانی حزب‌الله از غزه سرانجام به نتیجه رسید و طی یک ماه اخیر کشور‌های فرانسه و آمریکا تمامی تلاش خود را برای بیرون کشیدن ارتش اشغالگر اسرائیل از باتلاق جنوب لبنان به کار گرفتند.

در این میان جنگ در حالی متوقف شده است که طی ۵۰ روز تهاجم زمینی اسرائیل به جنوب لبنان، رزمندگان حزب‌الله به شکل روزانه اشغالگران را متحمل ضربات، خسارات و تلفات جانی کردند؛ به‌طوریکه روزی نبود که رسانه‌های اسرائیلی اخباری از کشته‌ها یا زخمی‌های این رژیم در جبهه لبنان گزارش ندهند.

همچنین این آتش‌بس در شرایطی برقرار شد که بسیاری از محافل و شخصیت‌های صهیونیستی به شکل علنی کابینه نتانیاهو را برای پذیرش آن مورد انتقاد شدید قرار داده‌اند. به خصوص رؤسای شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی روز گذشته توافق آتش‌بس را «سرافکندگی برای اسرائیل» توصیف کردند.

در این راستا رئیس شورای شهرک «المطلّه» در مصاحبه با کانال ۱۳ اسرائیل، توافق آتش‌بس را «توافقی تحقیرآمیز و تاسف‌بار پس از تخریب ۷۰ درصد از خانه‌های این شهرک» عنوان کرد. رئیس شورای شهرک صهیونیست‌نشین «میتا آشر» نیز به این شبکه گفت: «اگر این توافق امضا شود، در سال‌های آینده شاهد حزب‌اللهی قدرتمندتر و سرسخت‌تر خواهیم بود و بهای آن را با خون خواهیم پرداخت».

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۷
0
0
این شرایطی که گریبانگیر جبهه مقاومت شده همه ناشی از سیاستهای سوء "دولت داماد" است .
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر