تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
لاوروف از تجاوز نظامی به اوکراین چیزی نمی‌گوید

ادعای روسیه درباره تلاش غرب برای انقلاب رنگی در گرجستان

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه که کشورش حدود سه سال پیش به خاک اوکراین تجاوز نظامی کرد و بمباران کی‌یف و شهرهای اوکراین توسط روس‌ها همچنان ادامه دارد و همچنین هزاران سرباز از کره شمالی را هم به خدمت گرفته است، مدعی شد که غرب به دنبال انقلاب رنگی در گرجستان است.

کد خبر: ۱۷۶۱۴۷
۱۷:۳۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳

ادعای روسیه درباره تلاش غرب برای انقلاب رنگی در گرجستان

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه روسیه در واکنش به صحبت‌های اعضای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در ارتباط با حمله به روسیه گفت که ناتو نجابت را کنار گذاشته است.

به نقل از تاس، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در بیستمین نشست سران و اعضای سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور‌های مستقل مشترک المنافع گفت که ناتو نجابت را کنار گذاشته است و به خود اجازه می‌دهد تا در ارتباط با حملات احتمالی پیشگیرانه به خاک روسیه اظهاراتی را ارائه دهد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که راب بائر رئیس کمیته نظامی ناتو طی سخنانی اظهار کرد که برای دفاع از کشور‌های عضو ناتو، به طور پیشگیرانه اهدافی در روسیه که به نظر این ائتلاف ممکن است تهدید به حساب بیاید، باید مورد حمله قرار گیرند.

غرب به دنبال انقلاب رنگی در گرجستان است

سرگئی لاوروف همچنین در این نشست خاطرنشان کرد که کشور‌های غربی در حال دامن زدن به درگیری‌های داخلی و تلاش برای به راه انداختن یک انقلاب رنگی در گرجستان هستند.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه تاکید کرد که کشور‌های غربی به طور فعال از شبکه‌ی گسترده‌ای از سازمان‌های غیردولتی برای بی ثبات کردن اوضاع سیاسی داخلی در کشور‌های جنوبی و شرقی جهان استفاده می‌کند.

وی تصریح کرد که غربی‌ها برای اجرای طرح‌های مخرب ژئوپلیتیکی خود از جمله در کشور‌های مستقل مشترک المنافع به منابع نیرو‌های افراطی متوسل می‌شوند.

کی یف با تروریست‌ها علیه روسیه همکاری می‌کند

وزیر امور خارجه روسیه در سخنرانی خود یادآور شد که کی یف در ارتباط با انتقال مزدوران خارجی به عملیات نظامی علیه روسیه و آموزش شبه نظامیان برای مبارزه با دولت‌های قانونی در آفریقا و سوریه، از نزدیک با گروه‌های تروریستی بین المللی همکاری می‌کند.

لاوروف از سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور‌های مستقل مشترک المنافع خواست که به این تهدید‌ها به سرعت و با قاطعیت واکنش نشان دهند.

بیستمین نشست سران سازمان‌های امنیتی و سرویس‌های اطلاعاتی کشور‌های مستقل مشترک المنافع در مورد فعالیت‌های اطلاعاتی امروز در حال برگزاری است.

در این نشست قرار است وظایف و اولویت‌ها برای تعامل بیشتر بین سرویس‌های اطلاعاتی این کشور‌ها در آینده‌ی نزدیک مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

در این نشست هیئت‌هایی از کشور‌های آذربایجان، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان حضور دارند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر