تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
معاون هواشناسی استان خبر داد

هشدار به مازندرانی‌ها؛ سیل، تگرگ و ریزش سنگ

احمد اسدی، معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران گفت: در این روز‌ها (از عصر چهارشنبه ۷ آذر تا اواخر روز پنجشنبه ۸ آذر) بارش باران گاهی رگبار و رعدوبرق، وزش باد نسبتا شدید موقتی، کاهش دما و در ارتفاعات با بارش باران برف و احتمال تگرگ را داریم.

کد خبر: ۱۷۶۱۳۲
۱۳:۵۳ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳

هشدار به مازندرانی‌ها؛ سیل، تگرگ و ریزش سنگ

دیدارنیوز _ استان مازندران: معاون هواشناسی مازندران گفت: با توجه به استقرار سامانه سرد بارشی هشدار نارنجی صادر شد و در مناطق مرتفع با ریزش سنگ روبرو هستیم.

احمد اسدی، معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اشاره به اعلام هشدار هواشناسی اظهار داشت: این هشدار هواشناسی ویژه کل استان بوده و فعالیت سامانه بارشی از عصر چهارشنبه ۷ آذر تا اواخر روز پنجشنبه ۸ آذر ادامه خواهد داشت؛ در این روز‌ها بارش باران گاهی رگبار و رعدوبرق، وزش باد نسبتا شدید موقتی، کاهش دما و در ارتفاعات با بارش باران برف و احتمال تگرگ را داریم.

معاون هواشناسی مازندران خاطرنشان کرد: در این زمینه آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صاعقه و کاهش دید، رانش، ریزش سنگ، لغزندگی و اختلال تردد در جاده‌ها و محور‌های کوهستانی را خواهیم داشت و برای کاهش خسارت به سازه‌های کم‌مقاوم و سست بنیان به شهرداران توصیه شده در ایمن‌سازی بیلبورد‌ها و سازه‌های کم مقاوم اقدام کنند.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران ادامه داد: توصیه می‌شود مسافران با عدم اسکان در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی کانال آب و دهانه پل‌ها، دامداران با خودداری از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع و کوهنوردان با پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

اسدی درباره پیش‌بینی وضع هوای استان مازندران هم اظهار کرد: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه پیـش‌یابـی هواشناسـی، هوا از امروز نیمه ابری شده از اواخر روز در ارتفاعات نیمه غربی ابری بتدریج با بارندگی و وزش باد همراه است؛ از چهارشنبه با نیمه ابری شدن هوا در ارتفاعات که با کاهش دما همراه است از بعدازظهر هوا ابری از سمت غرب استان با بارندگی و وزش باد نسبتا شدید همراه خواهد بود؛ همچنین از پنج‌شنبه هوا ابری همراه با کاهش دما با بارندگی در ارتفاعات مه آلود با بارش برف را خواهیم داشت و وزش بادنسبتا شدید هم پیش بینی می‌شود و اواخر روز با کاهش ناپایداری همراه است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها