تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
با حکم پزشکیان

«علوی» دستیار ویژه رئیس‌جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب شد

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در حکمی محمود علوی را به عنوان «دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب» منصوب کرد.

کد خبر: ۱۷۵۸۷۴
۱۳:۳۲ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳

«علوی» دستیار ویژه رئیس‌جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب شد

دیدارنیوز: رئیس جمهور در حکمی سید محمود علوی را به عنوان «دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب» منصوب کرد.

مسعود پزشکیان در حکمی ضمن انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین «سید محمود علوی» به عنوان «دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب» تصریح کرد: شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب با ترکیب نمایندگانی از اقوام، ادیان و مذاهب تشکیل می‌شود که به پیشنهاد جناب‌عالی و در جایگاه مشاور رئیس جمهور در پیشبرد مأموریت‌ها و تحقق اهداف دولت در این حوزه همکاری و هماهنگی لازم را مصروف خواهند داشت.

متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای سید محمود علوی

نظر به مراتب تعهد، تجارب و سوابق ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم؛ ضمن بهره‌گیری از ظرفیت صاحب‌نظران و فرهیختگان این حوزه، با هماهنگی نهاد‌های ذیربط و پیگیری مؤثر مسائل مربوط به امور اقوام ادیان و اقلیت‌های مذهبی، نسبت به تقویت همبستگی ملی، ایجاد وفاق، همدلی و تحکیم وحدت بین اقوام و مذاهب در چارچوب قوانین و مقررات کشور مجدانه کوشا باشید.

این شورا با ترکیب نمایندگانی از اقوام، ادیان و مذاهب تشکیل می‌شود که به پیشنهاد جناب‌عالی و در جایگاه مشاور رئیس جمهور در پیشبرد مأموریت‌ها و تحقق اهداف دولت در این حوزه همکاری و هماهنگی لازم را مصروف خواهند داشت.

توفیقات روزافزون آن جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها