تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور

پزشکیان: جمهوری اسلامی به آنچه می‌گوید عمل می‌کند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان در دیدار با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر قطر گفت: ایران بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تاکید دارد. جمهوری اسلامی ایران به آنچه می‌گوید عمل می‌کند و به توافقات خود پایبند خواهد بود و امیدوارم توافقات فی‌مابین یه طور کامل پیاده و اجرایی شود.

کد خبر: ۱۷۵۸۲۷
۱۷:۴۶ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳

پزشکیان: جمهوری اسلامی به آنچه می‌گوید عمل می‌کند

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به توافقات و تفاهمات حاصل شده در سفر اخیر خود به قطر تصریح کرد: باید به روند اجرای توافقات صورت گرفته در این سفر سرعت ببخشیم؛ ما بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تأکید داریم.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، به توافقات و تفاهمات حاصل شده در سفر اخیر خود به قطر اشاره کرد و گفت: باید به روند اجرای توافقات صورت گرفته در این سفر سرعت ببخشیم و امیدوارم شما این توافقات را با جدیت بیشتر پیگیری کنید؛ ما بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تأکید داریم.

رئیس جمهور افزود: جمهوری اسلامی ایران به آنچه می‌گوید عمل می‌کند و به توافقات خود پایبند خواهد بود و امیدوارم توافقات فی‌مابین یه طور کامل پیاده و اجرایی شود.

پزشکیان بر ایده خود مبنی بر وحدت در جهان اسلام اشاره کرد و اظهار داشت: تمایل قلبی ما این است که با برادران مسلمان خود ارتباطات صمیمی داشته باشیم و به جهانیان نشان دهیم که کشور‌های مسلمان می‌توانند با هم و در کنار هم و با حفظ حرمت همدیگر، در صلح و آرامش زندگی و تجربیات خود را با هم تبادل کنند.

رئیس جمهور در پایان سخنانش از امیر قطر برای سفر به ایران دعوت کرد.

نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار با ابراز علاقمندی کشورش برای گسترش روابط با ایران گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده امیدواریم در اوایل سال آینده امیر قطر به ایران سفر کند.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی افزود: امیر و همچنین دولت قطر بر تسریع در اجرایی شدن توافقات بین دو کشور تأکید دارند. در ماه‌های گذشته شاهد تغییراتی در هیئت وزیران قطر بودیم و در ترکیب جدید دولت یک منصب جدید به نام وزیر تجارت خارجی منصوب شده که یکی از اولویت‌هایش اجرایی کردن توافقات با جمهوری اسلامی ایران است.

نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر گفت: دولت قطر به دنبال گسترش روابط و ایجاد یک بنای مستحکم در مناسبات دو کشور است و امیر قطر همواره بر این موضوع تأکید دارد. قطر همواره برای ایران یک همپیمان قوی و مورد اعتماد خواهد بود.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی با اشاره به تحولات منطقه اظهار داشت: قطر در موضوعات منطقه‌ای همواره تلاش کرده که در تماس با ایران به تبادل دیدگاه‌ها بپردازد. دولت قطر از نگاه جنابعالی در اتحاد جهان اسلام تمجید و از آن حمایت می‌کند؛ کشور بزرگ و قدرتمند ایران می‌تواند ایده وحدت جهان اسلام را اجرایی کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی