تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.

موسسه خیریه نیک گامان جمشید و تعهد ۴۳ میلیارد ریالی برای ساخت کلین روم بیمارستان شریعتی

موسسه خیریه نیک گامان جمشید متعهد شد تا با هزینه ۴۳ میلیارد ریالی کلین روم بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران را بسازد.

کد خبر: ۱۷۵۷۴۵
۱۱:۵۴ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳

 

موسسه خیریه نیک گامان جمشید و تعهد ۴۳ میلیارد ریالی برای ساخت کلین روم بیمارستان شریعتی

دیدارنیوز: موسسه خیریه نیک گامان جمشید متعهد شد تا با صرف هزینه ۴۳ میلیارد ریالی کلین روم بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران را طی ۳ ماه بسازد و این اتفاق در تفاهم نامه‌ای ۴ جانبه نهایی شد.

در تفاهم نامه‌ای که بین مدیرعامل موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، رییس داروخانه‌های ۱۳ آبان کشور و رییس بیمارستان شریعتی منعقد شد اشکان تقی پور به نمایندگی از موسسه خیریه نیک گامان جمشید اعتبار افزون بر ۴۳ میلیارد ریال، ساخت کلین روم بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران را پذیرفت.

در جلسه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ به میزبانی رییس داروخانه ۱۳ آبان پس از حدود ۴ ماه بررسی کارشناسی با حضور فاطمه طوقانیان، قائم مقام مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و عضو هیئت مدیره مجمع خیرین استان تهران، به نمایندگی از دکتر تقی پور، مدیر عامل این موسسه، دکتر سیدرضا رییس کرمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمود بیگلر، رییس داروخانه‌های ۱۳ آبان کشور، دکتر سلمان اسحاقی، نماینده مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس و خیرین بنام متخصص تجهیزات پزشکی تفاهم چهارجانبه برای ساخت و تجهیز کلین روم بیمارستان شریعتی دانشگاه تهران با تعهد مبلغی افزون بر ۴۳ میلیارد ریال از سوی موسسه خیریه نیک‌گامان بنابر مفاد تفاهم‌نامه منعقد شد.

موسسه خیریه نیک گامان جمشید و تعهد ۴۳ میلیارد ریالی برای ساخت کلین روم بیمارستان شریعتی

دکتر سیدرضا رییس کرمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمود بیگلر، رییس داروخانه‌های ۱۳ آبان، دکتر احمد رضا جمشیدی، رییس بیمارستان شریعتی و دکتر اشکان تقی پور، مدیرعامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید، امضا کنندگان این تفاهم نامه بودند.

اهمیت ساخت کلین روم برای تهیه‌ی دارو‌های لازم و با استفاده‌ی خاص در کمترین زمان لازم و مناسب‌ترین فضای استریل و نگهداری تخصصی از اولویت‌های بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه برای درمان بیماران مبتلا به سرطان و بیماری‌های با دارو‌های خاص و حساس بود که لزوم ساخت آن به تایید متخصصان رسیده بود.

بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان‌هایی است که علاوه بر درمان بیماران استان تهران، بیماران ارجاعی بسیاری از تمام نقاط کشور دارد و حجم فعالیت‌های بالای آن در حوزه سلامت و درمان، لزوم فعالیت خیرین و موسسات خیریه حوزه سلامت را در آن دو چندان می‌کند.

موسسه خیریه نیک گامان جمشید و تعهد ۴۳ میلیارد ریالی برای ساخت کلین روم بیمارستان شریعتی

اشکان تقی پور، چهره ماندگار مدرسه سازی کشور و عضو هیئت مدیره شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه، با بیان اینکه عضویت در هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی نیز از افتخارات اوست تاکید کرد فعالیت‌های جدی پیشین موسسه خیریه نیک‌گامان در بیمارستان شریعتی در بخش‌های آی سیوی نوزادان و تهیه سایر دستگاه‌های مورد نیاز بخش‌های دیگر با هماهنگی دکتر حسن حمزه زاده، مدیرعامل این انجمن و دیگر اعضای هیبت مدیره انجمن و دکتر جمشیدی، رییس بیمارستان، در کنار سایر بیمارستان‌های دانشگاهی کشور، مراکز جامع خدمات سلامت و خانه‌های بهداشت به لطف خیرین داخل و خارج از کشور موسسه در سرتاسر کشور از ماموریت‌های درج شده در اساسنامه موسسه خیریه نیک‌گامان در همراهی کامل مردم نهاد و غیردولتی با وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.

او افزود: سعی می‌کنیم در کلان شهر تهران و استان تهران در ارتباط مستمر با دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنار دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی ایران نیاز‌های این بیمارستان‌ها به تجهیزات و فضا‌های مناسب را بر مبنای اولویت نیاز بیماراندر حد توان برآورده کنیم.

لازم به توضیح است علاوه بر تقدیر مکرر وزرای بهداشت و درمان دولت‌های مختلف و قدردانی ویژه‌ی معاونت درمان وزارت بهداشت در دوران کرونا از فعالیت‌های موسسه خیریه نیک گامان جمشید و تلاش شبانه روزی دکتر اشکان تقی پور و همکارانشان، او در «دومین همایش بین المللی اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت پذیری اجتماعی؛ سالن اجلاس سران» در سال پیش، از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران کاندیدا و سپس برگزیده‌ی برتر مسئولیت پذیری اجتماعی شد و نشان و لوح خود را از با امضای دو رییس دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران و رییس مجلس شورای اسلامی و لوحی جداگانه در این حوزه با امضای دکتر محمد باقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی، دریافت کرد.

شایان ذکر است یک دهه است به شکل رسمی فعالیت‌های مردم نهاد، غیر دولتی، غیر سیاسی و غیر انتفاعی دکتر اشکان تقی پور و همکارانش در موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید به لطف خیرین موسسه و تسهیل گری متولیان امر به شکل کاملا مردم نهاد در حوزه‌های مرتبط با وزارت آموزش و پرورش به ویژه سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور در مدرسه سازی گسترده و ساخت و افتتاح حدود ۱۰۰ مدرسه تا کنون و همچنین مدرسه‌یاری‌هایی گسترده، فعالیت‌های کودک محور و فعالیت مختص زنان سرپرست خانواده در حیطه‌ی ماموریت مشخص سازمان بهزیستی کشور در حوزه‌های نگهداری، تامین آسایش، تحصیل، سلامت، مهارت اموزی و توانمندسازی آن‌ها با هماهنگی و نظارت بهزیستی کشور، فعالیت مستمر در حوزه‌ی خیرین سلامت وزارت بهداشت و درمان و حضور جدی و مشخص در بحران‌های طبیعی با همراهی و هماهنگی کامل جمعیت هلال احمر کشور با نظارت نهاد‌های نظارتی و هماهنگی نهاد‌های متولی به شکل گسترده ادامه دارد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی