تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
احمد فاطمی، نماینده بابل مطرح کرد

رئیس‌جمهور و مدیران نظام به سیکل معیوب چرخش مدیران فرتوت خاتمه دهند

احمد فاطمی، نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، از مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری و مدیران عالی نظام خواست که تا به سیکل معیوب چرخش مدیران فرتوت خاتمه دهند و جوانان را جدی بگیرند.

کد خبر: ۱۷۵۶۴۰
۱۳:۰۶ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳

رئیس‌جمهور و مدیران نظام به سیکل معیوب چرخش مدیران فرتوت خاتمه دهند

دیدارنیوز: نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ما در نقطه حساس تاریخی هستیم و باید جوان‌ها و نخبگان ما جدی گرفته شوند، گفت: آقای رئیس جمهور! مدیران عالی نظام! تا دیر نشده جوانان را جدی بگیرید، به آن‌ها اعتماد کنید و به سیکل معیوب چرخش مدیران فرتوت خاتمه دهید.

احمد فاطمی، نماینده مردم بابل در مجلس، در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۷ آبان‌ماه) مجلس شورای اسلامی در ابتدای نطق میان دستور خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به‌ویژه شهدای مقاومت، ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت گفت و عنوان کرد: امروز ما در پیچ تاریخی حساسی هستیم؛ ما ملت مقاومتیم و از مبارزه نمی‌هراسیم؛ اما از مذاکره هم نمی‌هراسیم. ما ملت مذاکره هم هستیم و آن را تبدیل به تابو نمی‌کنیم. ما FATF و سایر پیمان‌های بین‌المللی را تبدیل به تابو نمی‌کنیم و در چارچوب سه شاخص «عزت»، «حکمت» و «مصلحت» که مقام معظم رهبری فرمودند، گشایش ایجاد می‌کنیم.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس جمهور ادامه داد: شما در انتخابات نماینده تفکری و رویکردی بودید؛ به عهدتان وفادار باشید!

فاطمی با بیان اینکه امروز ما باید بدانیم و بفهمیم که در کجای تاریخ ایستاده‌ایم، اضافه کرد: انقلاب و نظام ما بعد از هزار و اندی سال مبارزه شیعه و محصول خون هزاران شهید در طول تاریخ است. این انقلاب و نظام باید با تفکر مدارا و بردباری و اسلام رحمانی حفظ شود.

وی با تأکید بر اینکه ما در نقطه حساس تاریخی هستیم، تصریح کرد: باید جوان‌های ما و نخبگان ما جدی گرفته شوند. آقای رئیس جمهور! مدیران عالی نظام! تا دیر نشده جوانان را جدی بگیرید، به آن‌ها اعتماد کنید و به سیکل معیوب چرخش مدیران فرتوت خاتمه دهید. ما زمان نداریم. امروز دنیا در حال پیشرفت و تحول است ما نباید عقب بیفتیم.

نماینده مردم بابل در مجلس دوازدهم با اشاره به اینکه امروز مشکلات زیادی داریم، عنوان کرد: البته کار‌های زیادی هم انجام شده است. ما حق نداریم ناامیدی را به جامعه تزریق کنیم. ما به آینده امیدواریم و معتقدیم در چنین پهنه وسیعی باید با جوانان آینده و امید را بسازیم؛ درواقع چاره‌ای جز این نداریم.

فاطمی در بخش دیگر نطق خود گفت: ما مشکلات مردم، فرهنگیان، بازنشستگان، مربیان پیش‌دبستانی و نهضتی و قرآن و خرید خدمتی‌ها را شنیدیم. ما صدای مردم را شنیدیم. تورم و گرانی و انواع چالش‌ها و آسیب‌های اجتماعی ما را تهدید می‌کند و باید از همه این‌ها عبور کنیم. اما چطور؟ با امید، امیدواری به آینده روشن و با تکیه بر جوانانی که می‌توانند آینده را بسازند.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در پایان خطاب رئیس جمهور و وزیر کشور گفت: مازندران ابرچالشی به نام پسماند دارد و من اینجا اعلام خطر می‌کنم. مازندران تنها یک استان نیست، بلکه لنگرگاه ایران است که امروز حدود ۱۲ میلیون ساکن این استان هستند؛ اما زیرساخت‌های راه، آب شرب، انرژی و ... همه و همه مردم ما را رنج می‌دهد. باید سازمان برنامه و بودجه و رئیس جمهور باید نگاهی ویژه به استان مازندران و شهرستان بابل و البته به همه ایران داشته باشند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر