تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
کولیوند، رئیس سابق کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها خبر داد

۲۵۰ حزب در کشور؛ خیلی‌ها روی کاغذ فعال هستند!

محمدجواد کولیوند، رئیس سابق کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس می‌گوید که ۲۵۰ حزب در کشور تشکیل شده، اما خیلی از این احزاب صرفا روی کاغذ فعال هستند.

کد خبر: ۱۷۵۶۱۰
۰۸:۳۰ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳

۲۵۰ حزب در کشور؛ خیلی‌ها روی کاغذ فعال هستند!

دیدارنیوز: رئیس سابق کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس، تاکید کرد: در کشور ما حدود ۲۵۰ حزب تشکیل شده است، اما خیلی از این احزاب صرفا روی کاغذ فعال هستند.

محمدجواد کولیوند در گفتگو با ایسنا، با اشاره به نقش احزاب در کارآمدسازی نظام سیاسی و اجرایی کشور، بیان کرد: هر حکومتی که به نوعی متکی بر دموکراسی و انتخابات است و رئیس جمهور، مجلس، شورا‌ها و تمامی مجامع در آن حکومت بر اساس رای مردم تشکیل می‌شود، احزب می‌توانند نقش موثری را ایفا کرده و در مقابل پاسخگو نیز باشند. منتهی در کشور ما احزاب آنطور که باید نقش آفرین نیستند. در وهله اول قانون در این زمینه مقداری مشکل داشت که بنده خاطرم هست که در مجلس دهم اصلاحاتی را در قانون احزاب انجام دادیم.

خیلی از احزاب در کشور صرفا روی کاغذ وجود دارند

وی اظهار کرد: در کشور ما حدود ۲۵۰ حزب تشکیل شده است، اما خیلی از این احزاب صرفا روی کاغذ فعال هستند. در ایام انتخابات سر از خاک بیرون آورده و با پایان یافتن تب و تاب انتخابات کنار می‌روند و تا انتخابات بعدی فعالیت دیگری ندارند. اما تعدادی احزاب در کشور داریم که در طول سال نیز فعال هستند. ما در مجلس دهم با اصلاح قانون، احزاب را به احزاب ملی، احزاب استانی و احزاب شهرستانی تقسیم کردیم.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر اساس قانون احزاب ملی، احزابی هستند که حداقل در دو سوم استان‌های کشور دفتر داشته باشند. احزاب ملی باید فعالیت در سطح ملی داشته باشند و در حدود ۱۸ تا ۲۰ استان دفتر داشته باشند. از ابتدای شکل گیری احزاب، یعنی در نحوه شکل گیری و سپس اختلاف نظر‌هایی که درون احزاب به وجود می‌آید و از این اختلاف نظر‌ها احزاب جدیدی تشکیل می‌شود، می‌توان گفت احزاب هنوز شکل پایه‌ای خود را پیدا نکرده‌اند.

هنوز احزاب در چارچوب واقعی خود پا نگرفته‌اند

وی تاکید کرد: به عنوان مثال اکنون حزب جمهوری اسلامی یا حزب موتلفه یا احزاب دیگری در حال فعالیت در کشور هستند، اما به نوعی آنطور که باید پا نگرفته‌اند. در انتخابات نیز شاهد هستیم که مردم خیلی وارد فضای حزبی نمی‌شوند. معتقد هستم شکل گیری احزاب در چارچوب واقعی خود به معنای حزب سیاسی که بایستد، نیرو‌های خود را تربیت کند، کرسی در اختیار بگیرد و سپس در مقابل افرادی که به ریاست جمهوری و مجلس داده مسئولیت بپذیرد، نیست.

کولیوند بیان کرد: عملا احزاب صرفا در زمان انتخابات رنگ پیدا می‌کنند. معتقد هستم که باید قانون اجرا شود. احزاب ملی حتما باید به شکل ملی دفاتر خود را فعال کنند. باید در استان‌ها دفتر داشته باشند. احزاب باید فعالیت سالیانه داشته و به نوعی کمک حال حکومت باشند. احزاب باید نیرو‌هایی را تربیت کرده و برای آینده آماده شوند. امروز صرفا تعدادی افراد همفکر با اهدافی مشترک در کنار هم قرار می‌گیرند یا به این اهدف خود می‌رسند و ادامه می‌دهند و یا به هدف خود نرسیده و اختلاف پیدا می‌کنند. از این اختلاف نیز چند حزب دیگر تشکیل می‌شود؛ این رویه قابل قبول نیست.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر