تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ترامپ انتخاب کرد

کرولاین لویت؛ جوانترین سخنگوی کاخ سفید

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، «کرولاین لویت» سخنگوی کمپین انتخاباتی خود را به‌عنوان سخنگوی مطبوعاتی دولت آینده‌اش انتخاب کرد. به این ترتیب، لویت ۲۷ ساله، جوان‌ترین دبیر مطبوعاتی کاخ سفید در تاریخ ایالات متحده خواهد بود.

کد خبر: ۱۷۵۵۶۴
۱۱:۲۰ - ۲۶ آبان ۱۴۰۳

کرولاین لویت؛ جوانترین سخنگوی کاخ سفید

دیدارنیوز: «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، «کرولاین لویت» سخنگوی کمپین انتخاباتی خود را به‌عنوان سخنگوی مطبوعاتی دولت آینده خود انتخاب کرد.

ترامپ شامگاه جمعه در بیانیه‌ای گفت: «کرولاین لویت به‌عنوان دبیر مطبوعاتی ملی در کمپین تاریخی من کار خارق‌العاده‌ای انجام داد و من خوشحالم که اعلام کنم او به‌عنوان سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید خدمت خواهد کرد.»

ترامپ نوشت: «کرولاین باهوش و سرسخت است و ثابت کرده است که ارتباط دهنده‌ای بسیار موثر است. من کاملا مطمئن هستم که او در این سمت عالی خواهد بود و به رساندن پیام ما به مردم آمریکا کمک می‌کند... ما آمریکا را دوباره باعظمت می‌کنیم.»

لویت ۲۷ ساله، جوان‌ترین دبیر مطبوعاتی کاخ سفید در تاریخ ایالات متحده خواهد بود. جوان‌ترین سخنگوی پیش از او، «ران زیگلر» دبیر مطبوعاتی دولت نیکسون بود که ۲۹ سال داشت و از سال ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ در این سمت خدمت کرد.

به گزارش سی‌ان‌ان، کرولاین لویت هم در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از رئیس‌جمهور منتخب آمریکا قدردانی کرد.

لویت به‌عنوان دبیر مطبوعاتی ملی کمپین انتخاباتی نامزد جمهوری‌خواه فعالیت می‌کرد و از ترامپ حمایت می‌کرد، در حالی که به‌عنوان مدافع سرسخت او در میان حملات سیاسی کمپین هریس و دموکرات‌ها فعال بود.

در همین حال ترامپ روز جمعه «استیون چوآنگ» را به‌عنوان مدیر ارتباطات کاخ سفید انتخاب کرد.

روزنامه وال استریت ژورنال هم روز جمعه به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دونالد ترامپ، «لری کادلو» مجری شبکه فاکس بیزنس را برای یک پست ارشد سیاست اقتصادی در دولت خود منصوب می‌کند.

کادلو در اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ به مدت سه سال به‌عنوان مدیر شورای اقتصاد ملی (NEC) خدمت کرد. نشریه وال استریت ژورنال نوشت که مشاوران ترامپ اکنون او را به‌عنوان یک مدعی برای رهبری این شورا یا وزارت خزانه‌داری می‌دانند. کادلو به طور منظم با ترامپ در تماس بوده و طبق گزارش‌ها، به‌تازگی مهمان اقامتگاه او در مارالاگو در فلوریدا بوده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر