تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
با حکم پزشکیان

«مولوی» رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور شد

معسود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در حکمی، مصطفی مولوی را به سمت رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور منصوب کرد.

کد خبر: ۱۷۵۵۶۲
۱۱:۰۳ - ۲۶ آبان ۱۴۰۳

«مولوی» رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور شد

دیدارنیوز: رئیس جمهور در حکمی مصطفی مولوی را به سمت رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور منصوب کرد.

مسعود پزشکیان در حکم انتصاب مصطفی مولوی به سمت «رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور» آورده است: نظر به اهمیت اصل نظارت و بازرسی در انجام صحیح وظایف قانونی دستگاه‌های اجرایی و ضرورت نظارت هدایت‌گر و پیشگیرانه در جهت ارتقای کمی و کیفی سطح خدمات‌رسانی به ملت شریف ایران و با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند جناب‌عالی، به این سمت منصوب می‌شوید.

متن کامل این حکم به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای مصطفی مولوی

نظر به اهمیت اصل نظارت و بازرسی در انجام صحیح وظایف قانونی دستگاه‌های اجرایی و ضرورت نظارت هدایت‌گر و پیشگیرانه در جهت ارتقای کمی و کیفی سطح خدمات‌رسانی به ملت شریف ایران و با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم در تحقق اهداف دولت در این حوزه مجدانه کوشا باشید.

شایسته است کلیه دستگاه‌های اجرایی وزارتخانه‌ها و نهاد‌ها همکاری و مساعدت لازم را با جناب‌عالی در پیشبرد بهینه امور محوله به عمل آورند. توفیقات روزافزون آن جناب را در انجام شایسته وظایف از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر