تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
فرزین، رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد

استفاده از کارت‌های بانکی ایرانی در‌ روسیه/ نرخ ارز در همین محدوده‌ها می‌ماند!

محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی می‌گوید که کارت‌های بانکی ایرانی قابل استفاده در سیستم بانکی روسیه است و درباره نرخ ارز هم گفته: انشالله قیمت ارز در همین محدوده‌ها حفظ بشود.

کد خبر: ۱۷۵۴۶۱
۱۳:۵۹ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳

استفاده از کارت‌های بانکی ایرانی در‌ روسیه/ نرخ ارز در همین محدوده‌ها می‌ماند!

دیدارنیوز: رئیس کل بانک مرکزی، تاکید کرد: با اتصال سیستم بانکی ایران و روسیه از این پس کارت‌های بانکی ایرانیان در‌ای تی ام‌های کشور روسیه قابل استفاده است.

محمدرضا فرزین در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: طبق آخرین توافقی که با وزیر راه و شهرسازی داشتیم، ما تعهد دادیم تا ۱۵ همت به حساب بانک مسکن واریز کنیم. تا اینکه بانک مسکن به تعهدات قبلی خود در حوزه مسکن عمل کند. در حال مذاکره هستیم و مشکلی وجود ندارد. بانک‌هایی که تسهیلات را پرداخت نمی‌کنند، قانون تکلیف آنان را مشخص کرده است.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص پیش بینی از رشد نقدینگی تا پایان امسال، بیان کرد: در مورد رشد نقدینگی ما اعلام کردیم در کانال ۲۵ درصد نقدینگی را حفظ می‌کنیم. در ابتدای سال نیز در همین محدوده بودیم. اما چون تنگنای نقدینگی ایجاد شد، سعی کردیم مقداری نقدینگی را افزایش دهیم. اکنون نقدینگی حدود ۲۸ درصد است.

رئیس کل بانک مرکزی در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه گفته می‌شود قطع پرداخت یار‌ها اقدام غیر قانونی بوده است، بیان کرد: اینگونه نیست. هیچ پرداخت یاری قطع نشده است. ما مقررات داریم و در چارچوب مقررات گام بر می‌داریم.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی تصریح کرد: سیستم کارتی ما شتاب است. سیستم کارتی روسیه نیز سیمز است. ما این دو سیستم را به هم وصل کردیم. از لحاظ فنی به هم وصل شده اند. کارت هر ایرانی در ایران قابل استفاده در بانک‌های روسیه خواهد بود. این مرحله اول است. مرحله دوم ان شاءالله چند ماه دیگر محقق می‌شود، کارت‌های روسیه ای‌ها نیز در‌ای تی ام‌های ایران قابل استفاده خواهد بود. مرحله سوم نیز که سال آینده خواهد بود کارت‌ها روی پوز‌ها هم قابل استفاده خواهد بود.

نرخ ارز در همین محدوده‌ها حفظ خواهد شد

محمدرضا فرزین، رییس کل بانک مرکزی در خصوص آزادسازی پول‌های ایران در قطر گفت: راجع به منابع صحبت نمی‌کنم.

او در ادامه گفت: نرخ بازار غیررسمی ارز تابع عوامل مختلفی اعم از عوامل انتظاری است. ولی ما در بازار حضور داریم و انشالله قیمت ارز در همین محدوده‌ها حفظ بشود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير