تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
الاعرجی: عراق امنیت ایران را امنیت خود می‌داند

عراقچی: امنیت عراق را امنیت ایران می‌دانیم

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق گفت: ما امنیت عراق را امنیت ایران می‌دانیم و امیدواریم با اجرای کامل توافقنامه امنیتی، امنیت پایدار در مناطق مرزی ۲ کشور تامین شود.

کد خبر: ۱۷۵۳۱۳
۰۸:۲۰ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق که در راس یک هیات امنیتی به کشورمان سفر کرده است، روز یکشنبه با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه دیدار کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به روابط بسیار خوب تهران و بغداد در همه زمینه‌ها، همکاری ۲ کشور در زمینه امنیتی را بسیار مهم دانست و پیشبرد آن را موجب توسعه هرچه بیشتر مناسبات فی‌مابین به ویژه در عرصه اقتصادی ارزیابی کرد.

عراقچی تاکید کرد مناسبات ۲ کشور راهبردی و ممتاز است و ما امنیت عراق را امنیت ایران می‌دانیم و امیدواریم با اجرای کامل توافقنامه امنیتی، امنیت پایدار در مناطق مرزی ۲ کشور تامین شود.

.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به دستاورد‌های مهم سفر رییس‌جمهور کشورمان به عراق تصریح کرد که رییس‌جمهور اسلامی ایران شخصا پیگیر اجرای توافقات فی‌مابین و گسترش همه جانبه مناسبات دو کشور است.

مشاور امنیت ملی عراق ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت اجرای توافقنامه امنیتی بین ۲ کشور، بر عزم دولت عراق برای اجرای کامل آن تاکید نمود.

وی افزود: ایران و عراق به عنوان ۲ کشور و ملت مسلمان، برادر و همسایه در سایه استقرار امنیت و ثبات مرزی، از روابطی ممتاز در سطح دوجانبه در منطقه برخوردارند که نمونه شاخص آن برگزاری امن و باشکوه مراسم اربعین حسینی سال جاری و تردد بیش از ۲۱ میلیون زائر در امنیت کامل بود.

.

الاعرجی اطمینان داد عراق امنیت ایران را امنیت خود می‌داند و هرگونه اقدام ضدامنیتی علیه ایران با اقدام دولت مرکزی و اقلیم کردستان عراق مواجه خواهد شد.

طرفین همچنین با بررسی آخرین تحولات در غزه و لبنان، بر تلاش و هم افزایی بیشتر بین کشور‌های اسلامی برای توقف هر چه سریع‌تر جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و ارسال کمک‌های انسان دوستانه به آوارگان تاکید کردند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر