تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
عباس پوریانی، رئیس کل دادگستری مازندران خبر داد

۲۵۴ نفر از محکومان جرائم غیرعمد مازندران آزاد شدند

عباس پوریانی، رئیس کل دادگستری مازندران گفت: آزادی ۲۵۴ نفر از محکومان جرائم غیرعمد مازندران از ابتدای امسال با همکاری خیران انجام شد.

کد خبر: ۱۷۵۳۰۶
۱۹:۴۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳

۲۵۴ نفر از محکومان جرائم غیرعمد مازندران آزاد شدند

دیدارنیوز _ استان مازندران: رئیس کل دادگستری مازندران بر لزوم شناسایی و استفاده حداکثری از ظرفیت خیرین و اقشار مختلف در کمک به ستاد دیه و آزادی زندانیان تاکید کرد و گفت: آزادی ۲۵۴ نفر از محکومان جرائم غیرعمد مازندران از ابتدای امسال با همکاری خیران انجام شد.

عباس پوریانی یکشنبه ۲۰ آبان در جلسه ستاد دیه که در دادگستری مازندران برگزار شد اظهار کرد: استان مازندران ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد که باید با برنامه ریزی و استفاده از شیوه‌های نو از این ظرفیت بسیار با ارزش برای کاهش جمعیت کیفری و آزادی زندانیان استفاده شود.

وی افزود: روسا و دادستان‌ها در حوزه‌های قضایی خود باید نسبت به شناسایی افراد حقیقی و حقوقی و خیرین اقدام و با دعوت از اقشار مختلف در جشن‌های گلریزان و مناسبت‌های مختلف، زمینه آزادی زندانیان بیشتر را فراهم کنند.

رئیس هیات امنای ستاد دیه مازندران خاطرنشان کرد: جلسات ستاد دیه با حضور خیرین تشکیل و برنامه‌ها واهداف آن از طریق صدا و سیما اطلاع رسانی شود تا مردم با راه‌های کمک به این ستاد آشناتر شوند.

۲۵۴ نفر از محکومان جرائم غیرعمد مازندران آزاد شدند

غلامرضا عشریه رئیس ستاد دیه مازندران نیز در این جلسه گفت: از ابتدای سال تا کنون ۲۵۴ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد زندان‌های استان با مشارکت خیرین از زندان آزاد شدند. از این تعداد ۲۴۲ نفر مرد و ۱۲ نفر زن بودند که با کمک ۶۲۵ میلیارد تومانی که به ستاد دیه استان شد آزاد شدند.

به نقل از رسانه دادگستری مازندران، در این جلسه هر یک از اعضا به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و هادی ابراهیمی مدیرکل صداوسیمای مرکز استان اعلام کرد: صدا و سیمای استان آمادگی اطلاع رسانی و پخش برنامه‌های ویژه جشن گلریزان و جذب کمک خیرین در مناسبت‌ها و زمان‌های مختلف را دارد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها